CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Oι γάμοι της, ο σεξισμός, και τα social media


The Jennettes

9 Δεκεμβρίου 2018

abaca_563498_027.jpg

H Jennifer Aniston δε μας απογοητεύει ποτέ. Εκτός του ότι δεν φοβάται να αντιπαρατεθεί στον σεξισμό του Hollywood, η ηθοποιός δε φοβάται και να ανοιχτεί για την προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός έδωσε μια συνέντευξη που μιλάει για όλα κι εμείς δεν έχουμε παρά να κρατήσουμε σημειώσεις.

  • Σε σχέση με τους προηγούμενους γάμους της: "Οι γάμοι μου έχουν υπάρξει πολύ επιτυχημένοι, κατά την προσωπική μου άποψη. Και όταν τελείωσαν, ήταν μια επιλογή που έγινε επειδή επιλέξαμε να είμαστε ευτυχισμένοι και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπήρχε πλέον σε αυτήν τη συμφωνία".
  • Σε σχέση με τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες της κοινωνίας από τις γυναίκες: "Ζούμε σε μια κοινωνία που λέει στις γυναίκες: μέχρι αυτήν την ηλίκια, να έχεις παντρευτεί. Μέχρι εκείνη την ηλικία, να έχεις παιδιά. Αυτό είναι ένα παραμύθι. Αυτό είναι το καλούπι το οποίο προσπαθούμε σιγά σιγά να σπάσουμε".
  • Σε σχέση με τις γυναίκες που βρίσκουν την ευτυχία τους: "Αυτό είναι μέρος του σεξισμού. Είναι πάντα η γυναίκα εκείνη που έχει ατιμαστεί, έχει πληγωθεί, και μένει γεροντοκόρη. Ποτέ το αντίθετο. Το ατυχές είναι ότι πολύ μεγάλο μέρος αυτού προέρχεται από γυναίκες. Ίσως αυτές οι γυναίκες δεν έχουν βρει ότι έχουν τη δύναμη, ότι έχουν την ικανότητα να αποκτήσουν μια αίσθηση εσωτερικής ευτυχίας"
  • Σε σχέση με την ιδέα του happy ending: "Είναι μια πολύ ρομαντική ιδέα. Είναι μια ιδέα βγαλμένη από βιβλίο. Την καταλαβαίνω και νομίζω ότι για κάποιους ανθρώπους όντως λειτουργεί. Και είναι δυνατό και είναι απίστευτο και είναι αξιοθαύμαστο. Ακόμα και αξιοζήλευτο. Αλλά το μονοπάτι του καθενός είναι διαφορετικό".
  • Σε σχέση με τα παιδιά: "Ποιος ξέρει τι φέρνει το μέλλον σε σχέση με συντρόφους και παιδιά - πώς έρχεται ή δεν έρχεται ένα παιδί; Τώρα με την επιστήμη και τα θαύματα, μπορούμε να κάνουμε πράγματα σε διαφορετικό χρόνο σχέση με παλιότερα".
  • Σε σχέση με τα social media: "Προσπαθώ να διατηρώ αυτόν τον μικρό κύκλο ιερότητας που είναι εντελώς δικός μου. Αν κάθομαι εδώ και δημοσιεύω κάτι για τα σκυλιά μου ή κάνω Boomerang την κούπα μου το πρωί, αυτό σημαίνει ότι παραχωρώ ένα ακόμα κομμάτι από κάτι δικό μου".

Δείτε ακόμη: Το σπίτι της Jennifer Aniston είναι καλύτερο και από ξενοδοχείο

    Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.