CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston εξομολογείται για τους γάμους της με τον Brad Pitt και τον Justin Theroux


The Jennettes

10 Δεκεμβρίου 2018

20181022_zaa_a123_063.jpg

H Jennifer Aniston κατέρριψε τις επαναλαμβανόμενες φήμες πως είτε είναι έγκυος είτε δεν μπορεί να βρει έναν άντρα. Η Aniston, φυσικά, χώρισε με τον δεύτερο σύζυγό της, Justin Theroux, τον Φεβρουάριο του 2018, αλλά όπως είπε στο αμερικάνικο ELLE, "Δε νιώθω κανένα κενό. Αλήθεια δε νιώθω."

Και μπορεί οι γάμοι της να τελείωσαν, αλλά η Aniston δεν τους βλέπει αρνητικά. Εξηγεί, λέγοντας: "Oι γάμοι μου, υπήρξαν πολύ πετυχημένοι, κατά τη γνώμη μου. Κι όταν τελείωσαν, ήταν μία επιλογή που κάναμε επειδή διαλέξαμε να είμαστε χαρούμενοι και μεικές φορές η ευτυχία δεν υπάρχει μέσα σε αυτή τη συμφωνία πια. Σίγουρα, υπήρξαν εμπόδια και δεν ήταν κάθε στιγμή φανταστική, προφανώς, αλλά στο τέλος, έχουμε μία ζωή και δεν θα έμενα ποτέ σε μία κατάσταση από φόβο".

Όμως δεν τελειώνει εκεί: Η ηθοποιός έχει σκοπό να αλλάξει τις προκαταλήψεις κατά των γυναικών που διαλέγουν να μην κάνουν παιδιά ή να παντρευτούν. "Ζούμε σε μία κοινωνία που στέλνει μηνύματα στις γυναίκες: Μέχρι αυτή την ηλικία, πρέπει να έχεις παντρευτεί, μέχρι αυτή την ηλικία, πρέπει να έχεις κάνει παιδιά. Αυτό είναι ένα παραμύθι. Είναι το καλούπι το οποίο προσπαθούμε να σπάσουμε σιγά σιγά", είπε η ηθοποιός.

Σε περίπτωση, που κάποιος έχει αμφιβολίες, η Aniston τα λέει ακριβώς όπως είναι: "Είναι κομμάτι του σεξισμού - είναι πάντα η γυναίκα που είναι περιφρονημένη και πληγωμένη και γεροντοκόρη. Δεν είναι ποτέ το αντίθετο".

Υπέροχη, Jennifer Aniston, όπως πάντα.

 

Δείτε ακόμη: Οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της Jennifer Aniston και του Justin Theroux 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.