CELEBRITIES

Οι αυστηροί κανόνες που επιβάλλει η Katie Holmes στην κόρη της


The Jennettes

11 Δεκεμβρίου 2018

abaca_332153_0041.jpg

Οι διάσημοι γονείς είναι κάτι που πολλά παιδιά ζηλεύουν και θα ήθελαν να έχουν. Από ό,τι φαίνεται όμως, όταν δεν παρακολουθείς από μακριά τις ζωές των celebrities και των παιδιών τους, τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα. Ιδιαίτερα αν η μαμά σου είναι η Katie Holmes και ο μπαμπάς σου ο Tom Cruise, οι κανόνες που πρέπει να ακολουθείς μπροστά και πίσω από τις κάμερες μπορούν να γίνουν από αυστηροί έως και παράλογοι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW : Katie Holmes and her daughter Suri Cruise at Jingle Ball in NYC ❤️ . . . #Katieholmes #Suricruise #Jingleball #motherandaughter #perfection #Katieandsuri

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ?K A T I E H O L M E S? (@katieholmes_fans) στις

Η Katie Holmes είναι κάπως υπερβολική σε θέματα που αφορούν τη Suri. Η μικρή σπανίως έχει φωτογραφηθεί με φίλους, και αυτό οφείλεται στο ότι η μαμά της έχει αυστηρούς κανόνες σε σχέση με τους ανθρώπους που η Suri μπορεί να κάνει παρέα. Το να παίξει ένα παιδί με την Suri σημαίνει ότι και αυτό και όλη του η οικογένεια θα περάσει από έλεγχο. Αυτό φυσικά καθιστά αρκετά δύσκολο το να κάνει νέους φίλους η μικρή. 

Επίσης, η Katie δεν αφήνει τη Suri από το να μιλάει για τον Tom, ούτε δημόσια, ούτε ιδιωτικά, πιστεύοντας ότι έτσι βοηθάει τις πληγές της να κλείσουν, δεδομένου ότι ο Tom δεν είχε υπάρξει στη ζωή της μικρής για πολλά χρόνια μετά το χωρισμό του με την Katie. Πάντως η σχέση τους φαίνεται να βελτιώνεται τα τελευταία χρόνια.

Άλλος ένας κανόνας της Katie είναι ότι η Suri δεν επιτρέπεται να έχει καμία σχέση με τη σαϊεντολογία. Ο Tom Cruise είναι ένα από τα διασημότερα μέλη της αίρεσης, αλλά η Katie Holmes στέλνει την κόρη τους σε καθολικό σχολείο και δεν της επιτρέπεται ούτε να μπει σε εκκλησία σαϊεντολόγων. Αυτό παλιότερα είχε γίνει αιτία για να πει ο Tom ότι η μικρή δεν είναι πλέον μέρος της ζωής του, αλλά τώρα τα πράγματα δείχνουν να χαλαρώνουν.

Πολλοί από τους κανόνες της Katie σχετίζονται με το να παραμένει η Suri προσγειωμένη και μακριά από όσα είχε συνηθίσει ως παιδί. Για παράδειγμα δεν επιτρέπεται να ξοδεύει πολλά σε ρούχα και να έχει οποιαδήποτε σχέση με την σαϊεντολογία, ενώ είναι υποχρεωμένη να διατηρεί καλούς βαθμούς, να πηγαίνει εκκλησία, να έχει εξωσχολικές δραστηριότητες όπως μπαλέτο και γυμναστική και να διατηρεί μια ρουτίνα σταθερότητας.

Δείτε ακόμη: H Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.