CELEBRITIES

Στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι η Mel B των Spice Girls


16 Δεκεμβρίου 2018

abaca_604569_041.jpg

Το 2018 από ό,τι φαίνεται δεν θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για τη Mel B που ανακοίνωσε μέσω instagram ότι βιώνει μία περιπέτεια υγείας.

Διαβάστε εδώ: Η Mel B μιλάει ανοιχτά για την απόπειρα αυτοκτονίας της, τη χρήση ναρκωτικών και το διαζύγιό της

Όπως παραδέχθηκε η ίδια μέσα από μία της δημοσίευση στο instagram, στην οποία ευχαριστούσε τους γιατρούς και τους επαγγελματίες νοσηλευτές που την περιποιήθηκαν, χρειάστηκε μπει στο χειρουργείο καθώς έσπασε το χέρι της, αλλά και δύο πλευρά. Παρά τη φωτογραφία που πόσταρε για να καθησυχάσει τους φανς της και να τους εξηγήσει ότι αναγκάστηκε να ακυρώσει την εμφάνισή της στη Νέα Υόρκη όπου θα υπέγραφε βιβλία, δεν ανέφερε τί ακριβώς της συνέβη για να φτάσει σε αυτήν την κατάσταση. Θυμίζουμε ότι το αυτοβιογραφικό της βιβλίο με τίτλο Brutally Honest κυκλοφόρησε στις 27 Νοεμβρίου και η τραγουδίστρια ετοιμαζόταν να βγει σε περιοδεία στο πλαίσιο της προώθησής του. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.

Δείτε στη gallery τη Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.