CELEBRITIES

Idris Elba: Η εποχή του #MeToo "είναι δύσκολη μόνο αν είσαι άντρας που έχεις κάτι να κρύψεις"


The Jennettes

19 Δεκεμβρίου 2018

abaca_424124_001.jpg

O Idris Elba έχει λάβει πολλούς επαίνους για την απάντησή του σχετικά με το κίνημα #MeToo. Η καμπάνια μάχεται κατά της σεξουαλικής κακοποίησης στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας τη τελευταία χρονιά, με κάποιους άνδρες στο επίκεντρο της προσοχής να δυσκολεύονται με το πώς να συμπεριφερθούν σε μία διαφωτισμένη εποχή. Άνδρες ηθοποιοί συμπεριλαμβανομένων των Henry Cavill, Matt Damon και Casey Affleck έχουν δεχθεί έντονες κριτικές σχετικά με τα σχόλιά τους και έχουν όλοι απολογηθεί δημοσίως. 

Ωστόσο, όταν o Elba ρωτήθηκε από τους Sunday Times για το πώς είναι να είσαι άντρας στο Hollywood την εποχή του #MeToo και είπε πως είναιο απλό.

"Είναι δύσκολο μόνο αν είσαι ένας άντρας που έχει κάτι να κρύψει," δήλωσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έχει μιλήσει με θετικό τρόπο για το κίνημα. Την περασμένη χρονιά, μιλώντας για την ταινία Molly's Game και το cast από γυναίκες της, είπε: "Βλέπουμε τις γυναίκες να στέκονται στα πόδια τους και να έχουν ένα απελευθερωτικό κίνημα που μιλάει ανοιχτά για μερικές από τις φρικαλεότητες που έχουν συμβεί."

Τα σχόλιά του, φυσικά, επικροτήθηκαν και στα social media:

 

Δείτε ακόμη: Η πρώτη εμφάνιση του Idris Elba και της Sabrina Dhowre

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.