CELEBRITIES

Η Rachel McAdams ποζάρει με Versace και θήλαστρο για εξώφυλλο περιοδικού


The Jennettes

20 Δεκεμβρίου 2018

20161020_zaf_o05_004.jpg

Η Rachel McAdams φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Girls. Girls. Girls., από την Claire Rothstein, την ιδρύτρια και editor του περιοδικού, σε ένα από τα πιο τολμηρά εξώφυλλα που έχουμε δει. Η ηθοποιός φοράει από πάνω μέχρι κάτω ρούχα Versace και κοσμήματα Bulgari, ενώ έχει ένα θήλαστρο στο στήθος της.

Η McAdams κρατά την ιδιωτική της ζωή εξαιρετικά ιδιωτική, γι' αυτό και όταν τον Νοέμβριο αποκάλυψε πως είναι μητέρα ενός 7μηνου αγοριού, σόκαρε το κοινό. Σκοπός της φωτογράφησης ήταν η κανονικοποίηση του θηλασμού, αλλά και το γεγονός πως η μητρότητα δε σταματά για φωτογραφήσεις, ούτε λαμπερές εμφανίσεις, είτε φορώντας Versace, είτε φόρμες στο σπίτι.

"Ο θηλασμός είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και δεν μπορώ να φανσταστώ γιατί ή πώς κατακρίνεται ή προκαλεί φόβο," έγραψε η Rothstein στη λεζάντα. "Δε πιστεύω πως χρειάζεται καν εξήγηση αλλά ήθελα το βγάλω εκεί έξω, κι αν αλλάξει την οπτική κάποιου ως προς κάτι τόσο φυσικό, φυσιολογικό, καταπληκτικό τότε τέλεια."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claire Rothstein Photographer (@clairerothstein) on

 

Δείτε ακόμη: Διάσημες μητέρες μοιράζονται όμορφες εικόνες θηλασμού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.