CELEBRITIES

«Με έβαλαν στη μαύρη λίστα»: Η Amber Heard μιλά για τη βία που υπέστη από τον Johnny Depp


20 Δεκεμβρίου 2018

20160102d_zaadsd_nc22_049.jpg

Η Αμπερ Χερντ μίλησε ξανά για τη σωματική βία που έχει υποστεί από τον Τζόνι Ντεπ κατά τη διάρκεια του γάμου τους και εξήγησε πως το γεγονός πως δεν έμεινε σιωπηλή για όλα όσα είχε βιώσει πίσω από τις κλειστές πόρτες, επηρέασε τη ζωή και την καριέρα της. Η 32χρονη ηθοποιός και πρώην μοντέλο δήλωσε πως οι καταγγελίες στις οποίες είχε προχωρήσει, της στοίχισαν μία σειρά από ρόλους.

Η Χερντ λέει πως ένιωσε «όλη την αγανάκτηση της κοινωνίας για τις γυναίκες που λύνουν τη σιωπή τους». Σε άρθρο της στην Washington Post, η Χέρντ προχώρησε σε μία πικρή αποτίμηση για το τι συνέβη μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις της για όσα έζησε όσο ήταν παντρεμένη με τον σταρ του Χόλιγουντ.

«Φίλοι και σύμβουλοι μού είπαν πως δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ, πως θα μπω στη “μαύρη λίστα”», γράφει η ίδια, προσθέτοντας πως μία ταινία στην οποία είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει, προχώρησε με συνοπτικές διαδικασίες σε αντικατάσταση του ρόλου της και πως ενώ είχε κάνει ήδη φωτογραφίσεις για καμπάνια ενός παγκόσμιου brand μόδας, η συνεργασία ακυρώθηκε εντελώς ξαφνικά.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.