CELEBRITIES

Το υπερβολικό Χριστουγεννιάτικο δώρο του 50 Cent στον εαυτό του έχει διχάσει το internet


The Jennettes

24 Δεκεμβρίου 2018

abaca_510013_026.jpg

Όλοι θέλουμε να κάνουμε ένα δωράκι στον εαυτό μας πού και πού. Απλώς ο 50 Cent το παράκανε. Τα Χριστούγεννα φαίνεται πως ήρθαν νωρίς για τον διάσημο ράπερ από τη Nέα Υόρκη, ο οποίος φαίνεται ότι πρόσθεσε άλλο ένα αντικείμενο στη συλλογή του από πολυτελή αυτοκίνητα. O 50 Cent δεν τα λυπήθηκε τα λεφτά του, καθώς αγόρασε μια Rolls Royce που κόστισε $440,840.00.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cash man stop playing wit me. #lecheminduroi #bellator

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent) στις

Ο ράπερ φαίνεται ότι κρύβει στην ψυχή του έναν έφηβο σε έξαρση επιδειξιομανίας, καθώς το επόμενο post του ήταν μια φωτογραφία με το νεοαποκτηθέν όχημα και τον ίδιο ανεβασμένο επάνω. Η λεζάντα γράφει "Αν το θέλω, θα το πάρω, αν δεν σου αρέσει, μην βλέπεις #PositiveVibes".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

If I like it I’m getting it, if you don’t like it ??‍♂️don’t watch. Positive Vibes #lecheminduroi #bellator

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent) στις

Φυσικά, υπάρχουν εκείνοι που τον συγχαίρουν για την αγορά του, αλλά και πάρα πολλοί που του ασκούν κριτική. Οι δημοσιεύσεις έχουν συγκεντρώσει πάνω από 15.000 σχόλια, με πληθώρα διαφορετικών αντιδράσεων. Λίγο αργότερα, ο 50 Cent ανέβασε ένα video με τον μικρό γιο του μέσα στο αυτοκίνητο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sire said he don’t want to ride in mommy’s car no more.?LOL #lecheminduroi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 50 Cent (@50cent) στις

Το video σίγουρα θα είχε λάβει θετικότερη ανταπόκριση, αν ο ράπερ δεν είχε δηλώσει πριν μερικές εβδομάδες, ότι αν χτυπούσε αμάξι τον μεγαλύτερο γιο του, ο ίδιος δε θα είχε μια ιδιαίτερα κακή μέρα. Βραβείο πατέρα της χρονιάς; Ενδεχομένως.

Δείτε επίσης: Διάσημοι μπαμπάδες με τα παιδιά τους

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.