CELEBRITIES

Ο Tom Hanks αγοράζει φαγητό στους fans και βγάζει μαζί τους selfies


The Jennettes

24 Δεκεμβρίου 2018

abaca_621083_035.jpg

Φαίνεται πως ο Tom Hanks, εκτός από κορυφαίος ηθοποιός, είναι και υπέροχος άνθρωπος.

Ο «Forrest Gump» αιφνιδίασε τους fans, όταν βρέθηκε στο εστιατόριο fast food In-N-Out, στην California για να απολαύσει το burger του. Η επίσκεψή του καταγράφηκε από επισκέπτες του εστιατορίου, με τους οποίους ο Hanks έβγαλε selfies, συζήτησε, και τους κέρασε τα burger τους.

Οι fans μοιράστηκαν τις φωτογραφίες στα social media, δηλωνοντας τον ενθουσιασμό τους για την ταπεινότητα του ηθοποιού και για το πόσο cool είναι.

"Είναι τόσο καλός τύπος και βγάζει φωτογραφίες με όλους... Μας ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα. Πήγα εκεί και μίλησα με τη γυναίκα του τη Rita, ενώ εκείνος έβγαζε φωτογραφίες με τον κόσμο", δημοσίευσε ένας χρήστης του Instagram.

"Είχα την τιμή να γνωρίσω τον ένα και μοναδικό Tom Hanks και την υπέροχη γυναίκα του Rita Wilson! Οι πιο cool άνθρωποι που έχω γνωρίσει", έγραψε κάποιος άλλος.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μόλις τελείωσε τα γυρίσματα του Toy Story 4, στο οποίο δίνει τη φωνή του, και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το καλοκαίρι του 2019.

Δείτε επίσης: Mια παρέα κοριτσιών ντύνεται σαν όλους τους ρόλους του Tom Hanks

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.