CELEBRITIES

Γιατί η βασίλισσα Ελισάβετ Β' θα πρέπει να φύγει απ' το παλάτι του Buckingham το 2025


31 Δεκεμβρίου 2018

20181115_zaa_ap2_1231.jpg

Παρότι η μετακόμιση  δεν αναμένεται να γίνει άμεσα, φαίνεται ότι απασχολεί την βασιλική οικογένεια δεδομένης της ηλικίας της βασίλισσας Ελισάβετ. Η ίδια είναι βαθιά συνδεδεμένη με το παλάτι και δυσκολεύεται να μετακομίσει.

Τα μέσα αναφέρουν ότι η 92χρονη βρετανίδα μονάρχης θα αρχίσει να ψάχνει για νέο σπίτι τα επόμενα χρόνια, καθώς το 2025 υποτίθεται ότι θα πρέπει να αδειάσει τη βόρεια πτέρυγα του, ηλικίας 300 ετών παλατιού του Μπάκινγχαμ, μαζί με τον Δούκα του Εδιμβούργου, και να μετακομίσουν σε άλλη κατοικία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Το παλάτι θα ανακαινιστεί και μάλιστα αυτό θα κοστίσει 468 εκατομμύρια δολάρια, καθώς πρέπει να αντικατασταθούν τα παλιά καλώδια και οι λέβητες. Κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης το παλάτι θα παραμείνει ανοιχτό για το κοινό, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν η βασίλισσα θα φύγει εντελώς από το παλάτι ή απλά θα μεταφερθεί σε άλλη πτέρυγα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Her Majesty (@queenelizabeth) on

Βέβαια, οι 52 κρεβατοκάμαρες που έχει στη διάθεσή της η βασιλική οικογένεια φαίνεται ότι είναι αρκετές ή μήπως όχι;

 

Δείτε επίσης:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.