CELEBRITIES

«Οι φήμες του θανάτου μου είναι πολύ μεγαλοποιημένες» - H Olivia Newton John απαντά στην παραφιλολογία γύρω από την υγεία της


The Jennettes

3 Ιανουαρίου 2019

abaca_295562_0101.jpg

Τελευταία έχουν κυκλοφορήσει αρκετά δημοσιεύματα για την υγεία της Olivia Newton-John, τα οποία είναι τουλάχιστον υπερβολικά, αν όχι σκέτη παραφιλολογία. Σύμφωνα με το RadarOnline η τραγουδίστρια και ηθοποιός "παλεύει να μείνει στη ζωή" προκειμένου να δει την κόρη της Chloe Lattanzi, να παντρεύεται.

Η Olivia πάντως αποφάσισε να απαντήσει μόνη της στα δημοσιεύματα αυτά, με ένα tweet. Δημοσίευσε ένα video, στο οποίο διαψεύδει τις φήμες γελώντας και κάνοντας αναφορά στον Mark Twain. "Καλή χρονιά σε όλους! Θέλω απλώς να πω ότι οι φήμες του θανάτου μου είναι πολύ μεγαλοποιημένες, όπως λέει κι ένα πολύ διάσημο απόφθεγμα, και τα πάω μια χαρά και θέλω να ευχηθώ σε όλους το πιο χαρούμενο και υγιές 2019 που μπορείτε να έχετε". Συνέχισε ευχαριστώντας τους fans για την υπέροχη αγάπη και υποστήριξη που δείχνουν τόσο στην ίδια, όσο και στο κέντρο που έχει ιδρύσει για την αντιμετώπιση του καρκίνου.

Ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Olivia Newton John Michael Caprio, δήλωσε επίσης στο USA TODAY ότι οι φήμες είναι αστείες. Η τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί με καρκίνο τρεις φορές από το 1992 αλλά ο στόχος της ειναι να τον κερδίσει για ακόμα μια φορά. Αυτή τη στιγμή κάνει θεραπείες ακτινοβολίας και χρησιμοποιεί λάδι κάνναβης για να περιορίσει τους πόνους.

Από ότι φαίνεται, η Olivia Newton-John είναι τουλάχιστον σε καλύτερη κατάσταση από τη δημοσιογραφία.

Δείτε επίσης: 6 celebrities που νίκησαν τον καρκίνο του μαστού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.