CELEBRITIES

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk έκαναν σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Golden Globes 2019


The Jennettes

7 Ιανουαρίου 2019

20180508_zaa_nc34_081.jpg

Ο Bradley Cooper και η Irina Shayk κρατούν τη σχέση τους εξαιρετικά ιδιωτική, αλλά το ζευγάρι έκανε μία σπάνια κοινή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί των Golden Globes το βράδυ της Κυριακής. O Cooper ήταν υποψήφιος για βραβείο καλύτερου ηθοποιού και σκηνοθέτη για την ταινία A Star is Born, για την οποία συμπρωταγωνίστησε με τη Lady Gaga.

Η Shayk, που γιόρτασε χθες τα 33ά γενέθλιά της, έκανε μία από τις πιο sexy εμφανίσεις της με ένα χρυσό αμάνικο φόρεμα με μεγάλο κόψιμο στο πόδι. Το διαφανές, τολμηρό φόρεμα ήταν καλυμμένο από τα metallic παγιέτες, ενώ το μοντέλο λάνσαρε το νέο της hairstyle, ένα πολύ κομψό καρέ. Ο Cooper, διάλεξε ένα λευκό κοστούμι και μαύρο παπιγιόν.

Ο Cooper και η Shayk ξεκίνησαν φήμες περί σχέσης ο 2015, ενώ οι φήμες περί αρραβώνα ακολούθησαν στα τέλη του 2016. Το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο τους παιδί - ένα κοριτσάκι ονόματι Lea de Seine - στα τέλη Μαρτίου του 2017.

Δείτε ακόμη: 7 φορές που η Irina Shayk απογείωσε το πιο chic χρώμα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.