CELEBRITIES

Jeff Bezos: Πόσο θα κοστίσει το διαζύγιό του και ποια τηλεπαρουσιάστρια αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου;


The Jennettes

10 Ιανουαρίου 2019

abaca_620070_009.jpg

Χωρίς να θέλουμε να σας βάλουμε ιδέες, ο πλουσιότερος άνδρας του πλανήτη θα είναι πλέον εργένης. Ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos και η Mackenzie Bezos, με την οποία ήταν παντρεμένοι 25 χρόνια, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους. Η ανακοίνωση αναρτήθηκε στο twitter, και σύμφωνα με αυτήν, το ζευγάρι ήταν ήδη σε δοκιμαστικό χωρισμό και διάσταση εδώ και καιρό. Παρολα αυτά, εξηγούν από κοινού ότι θα τα ξαναέκαναν όλα από την αρχή αν ήξεραν ότι θα χώριζαν.

H πέτρα του σκανδάλου για αυτό το διαζύγιο είναι η πρώην παρουσιάστρια ειδήσεων Lauren Sanchez, με την οποία έβγαινε ο Bezos. Η 49χρονη παρουσιάστρια παίρνει επίσης διαζύγιο από τον Patrick Whitesell, τον ατζέντη του Hollywood με τον οποίο ήταν παντρεμένοι 13 χρόνια. Μάλιστα, αυτοί οι τρεις άνθρωποι φαίνεται πως είχαν επαφές και στο παρελθόν, καθώς υπάρχει κοινή φωτογραφία τους από το 2016. Ο Whitesell φαίνεται πως γνώριζε τη σχέση της Lauren με τον Jeff, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε διάσταση μαζί της.

To διαζύγιο του Bezos με τη σύζυγό του αναμένεται να είναι από τα πιο ενδιαφέροντα και να αλλάξει αρκετές ισορροπίες. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1993, όπου τα προγαμιαία συμβόλαια δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένα, οπότε δεν ξέρουμε ακόμα αν η MacKenzie μπορεί να διεκδικήσει το 50% της περιουσίας του Jeff. Αυτή τη στιγμή, η περιουσία του Bezos υπολογίζεται στα 137 δισεκατομμύρια δολάρια, πράγμα που θα την έκανε την πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο, και πλουσιότερη από τον ίδιο τον Jeff.

Παράλληλα, ένα σημαντικό μέρος των μετοχών της Amazon θα περάσουν στη MacKenzie, το οποίο -αναλόγως με τις κινήσεις της- μπορεί να φέρει πολύ μεγάλες αναταραχές εντός της εταιρείας.

Δείτε επίσης: Οι πιο πλούσιοι άνθρωποι στον κόσμο μας συστήνουν τις συζύγους τους

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.