CELEBRITIES

Η Reese Witherspoon φωτογραφίζεται με τη μαμά και την κόρη της για τη Vogue


The Jennettes

11 Ιανουαρίου 2019

abaca_581263_096.jpg

 

H 19χρονη κόρη της Reese Witherspοοn, Αva Philippe, είναι γνωστό πως μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της, αλλά σε αυτή τη τελευταία φωτογραφία τους αναρωτιόμαστε ποια είναι ποια. H Reese φωτογραφήθηκε για το τελευταίο τεύχος της Vogue, μαζί με την κόρη τη και την μητέρα της, Betty. Τρεις γενιές από υπέροχα γονίδια, δηλαδή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

Στη συνέντευξη που έδωσε στη Vogue, η ηθοποιός μίλησε για τις πιο σημαντικές γυναίκες στη ζωή της, όπως και για το ότι η μητέρα της εργαζόταν ως μαία "φροντίζοντας δεκαεπτά μωρά συγχρόνως" αλλά και για τις αναμνήσεις της από το πλατό της ταινίας Legally Blonde με την μικρή Ava μωρό.

"Υπάρχουν φωτογραφίες της μωρό στο πλατό," αποκάλυψε. 

Σε περίπτωση που δε το γνωρίζατε, η Reese γέννησε το 1999 όταν ήταν 23 (και παντρεμένη με τον πλέον πρώην της Ryan Phillippe), έναν χρόνο πριν πάρει τον ρόλο της δικηγόρου Elle Woods.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

H Reese αποκάλυψε, επίσης, πως θέλει να ανοίξει μονοπάτι για τις γυναίκες να γίνουν παραγωγοί, σκηνοθέτιδες και να πάρουν δυναμικούς ρόλους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο - να βάλει "τις γυναίκες στο επίκεντρο τη ιστορίας".

"Βαρέθηκα να γυρίζω ταινίες που ήμουν η μόνη γυναίκα στο πλατό. Βαρέθηκα να βλέπω σενάρια που υπήρχε μόνο ένας γυναικείος ρόλος, κακογραμμένος και κάθε ηθοποιός να τον θέλει επειδή δεν υπήρχε τίποτα άλλο," αποκάλυψε.

 

Δείτε ακόμη: Η κόρη της Reese Witherspoon είναι ίδια η μαμά της 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.