CELEBRITIES

Matthew McConaughey: «Παραμένω επαναστάτης και λίγο τρελός»


15 Ιανουαρίου 2019

abaca_473990_071.jpg

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι βουτά σε σκοτεινά και ύποπτα νερά στο νέο ψυχολογικό θρίλερ στο οποίο πρωταγωνιστεί. Το «Serenity» έχει τη σκηνοθετική και σεναριακή υπογραφή του Στίβεν Νάιτ και ο ήρωας που υποδύεται ο 49χρονος σταρ του Χόλιγουντ, είναι ένας απομονωμένος στο σκάφος του μποέμ γόης και ψαράς, που περνά τον χρόνο του με ελάχιστους φίλους και την περιστασιακή ερωμένη του (Νταϊάν Λέιν).

Ολα ανατρέπονται όταν επιστρέφει αιφνιδιαστικά στη ζωή του η πρώην σύζυγός του (Αν Χάθαγουεϊ), η οποία του ζητά να τη βοηθήσει να σκοτώσουν τον βίαιο και σαδιστή άνδρα της, προκειμένου να σωθεί και η ίδια και το ανήλικο παιδί της. Τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται και η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στην αλήθεια και στο ψέμα, αρχίζει να θολώνει επικίνδυνα.

Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica και μίλησε για την ταινία, τις απαιτήσεις του Χόλιγουντ, αλλά και για τον … «τρελό και επαναστατικό» εαυτό του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Protagon

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.