CELEBRITIES

7 iconic ατάκες της Kate Moss για τα 45α γενέθλιά της


The Jennettes

16 Ιανουαρίου 2019

20151126-zaf-v01-007.jpg

Όταν σκεφτόμαστε τα supermodels των 90s, ίσως η Kate Moss είναι η πρώτη που μας έρχεται στο μυαλό. Το μοντέλο από τη Βρετανία συνεχίζει να επηρεάζει τη μόδα ακόμα και σήμερα, στα 45α γενέθλιά της, κι εμείς τα γιορτάζουμε με τις 7 αγαπημένες μας ατάκες της.

1. "Δεν μου αρέσουν οι selfies. Η αγαπημένη μου φωτογραφία του εαυτού μου είναι το πορτραίτο που με έχει βγάλει με την Lila ο Μario Testino για την Αμερικάνικη Vogue. Είναι διαχρονικό. Το έχω κρεμασμένο στο μπάνιο μου για να το βλέπω κάθε μέρα".

2. "Ήμουν τυχερή που ήμουν με τον Johnny (Depp). Με δίδαξε πολλά για τη φήμη. Μου είπε "ποτέ μην παραπονιέσαι και ποτέ μην εξηγείς". Αυτός είναι ο λόγος που δεν χρησιμοποιώ Twitter και τέτοια πράγματα. Δεν θέλω οι άνθρωποι να ξέρουν όλη την ώρα τι είναι αλήθεια και αυτό κρατάει το μυστήριο"

3. "Είμαι περισσότερο χαρούμενη στην πασαρέλα από οτι στο κόκκινο χαλί. Επειδή τότε δεν είμαι ο εαυτός μου. Σκέφτομαι στο κόκκινο χαλί ότι είναι περίεργο, και αναρωτιέμαι 'Ποια είμαι εγώ; Είμαι εγώ; Είμαι αυτοί;'"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by One and only Kate (@katemossforever_) on

4. "Όταν κάνεις φωτογράφηση, βρίσκεις αναφορές στο μυαλό σου. Σκέφτεσαι πώς θα έπρεπε να σταθείς μέσα στα συγκεκριμένα ρούχα, ή πώς θα έπρεπε να κινείσαι. Σκέφτεσαι τους διαφορετικούς χαρακτήρες που παίζεις"

5. "Ακούγεται πολύ δήθεν, αλλά νομίζω ότι αν είσαι όμορφος μέσα αυτό βγαίνει προς τα έξω, σίγουρα. Μπορεί να είσαι όμορφος αλλά αν δεν είσαι καλός άνθρωπος, απλώς δεν λειτουργεί. Δεν είμαι μια τυπική όμορφη, αλλά από οτι φαίνεται οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είμαι μια χαρά. Αν είσαι καλός άνθρωπος, σίγουρα βοηθάει"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Moss ⚓️ (@katemossphoto) on

6. "Στην επόμενη ζωή μου, θα είμαι ροκ σταρ. Ήμουν μπαλαρίνα στην προηγούμενη. Όχι, στρίπερ στην προηγούμενη ζωή μου, και στην επόμενη θα είμαι είτε μπαλαρίνα, είτε ροκ σταρ, αναλόγως με το πώς θα πάει αυτή η ζωή"

7. "Έχω γνωρίσει σχεδόν όλους οσους θα ήθελα να γνωρίσω".

Δείτε ακόμη: Kate Moss

 

 

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.