CELEBRITIES

Η κρέμα της Victoria Beckham φτιάχνεται με το ίδιο της το αίμα


The Jennettes

17 Ιανουαρίου 2019

victoria26075.jpg

H Victoria Beckham λατρεύει να περιποιείται την επιδερμίδα της και αναζητάει τρόπους για να είναι φρέσκια και λαμπερή. Πρόσφατα μοιράστηκε τη ρουτίνα ομορφιάς της μέσα από τα stories της στο Instagram και η αλήθεια είναι ότι μας έκαναν εντύπωση τα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιεί για τη καθημερινή ρουτίνα της.

Η ίδια στα stories της αναφέρει ότι το βράδυ πριν κοιμηθεί εφαρμόζει μία πλούσια μάσκα στο πρόσωπό της ώστε όταν ξυπνήσει η επιδερμίδα της να είναι πλήρως ενυδατωμένη.

Το μυστικό προϊόν όμως που χρησιμοποιεί τακτικά είναι μία κρέμα που έχει ως κύριο συστατικό το αίμα της. Η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls ξοδεύει 1.200£ για να δημιουργήσει την αντιγηραντική κρέμα και για αυτό το σκοπό εμπιστεύεται την γιατρό Barbara Sturm η οποία με το αίμα των πελατών της φτιάχνει κρέμες με αντιγηραντικές ιδιότητες. Τα αποτελέσματα πάντως είναι θετικά!

Δείτε ακόμη:

15 φωτογραφίες της χειμωνιάτικης Μόσχας που μοιάζουν να έχουν βγει από παραμύθι

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.