CELEBRITIES

H Sandra Bullock μιλάει για το bullying που δεχόταν στο σχολείο


The Jennettes

18 Ιανουαρίου 2019

20181217_zaf_k03_045.jpg

Η αγαπημένη ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ταινίας «Bird Box» αποκάλυψε ότι δεχόταν bullying στο Γυμνάσιο για το τρόπο που ντυνόταν. Η ίδια μεγάλωσε στη Γερμανία, καθώς ο στρατιωτικός πατέρας της είχε πάρει μετάθεση στην Ευρώπη, γεγονός που την έκανε να υιοθετήσει μια ευρωπαϊκή κουλτούρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Η μετακόμιση όμως από μία ευρωπαϊκή χώρα στις ΗΠΑ ήταν μία ξαφνική αλλαγή και πολύ δύσκολη διότι προσπαθούσε να διαχειριστεί τα αρνητικά σχόλια των συμμαθητών της για το ντύσιμό που είχε στο σχολείο. Χαρακτηριστικά έχει δηλώσει: «Ήρθα πίσω στις ΗΠΑ από την Ευρώπη και έμοιαζα σαν κλόουν σε σύγκριση με τον τρόπο που οι άλλοι μαθητές ήταν ντυμένοι .. Εξακολουθώ να θυμάμαι τα ονόματα και τα επώνυμα όλων των παιδιών που μου έκαναν bullying».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Η ίδια θυμάται ακόμη αυτό το δυσάρεστο γεγονός και μιλάει ανοιχτά στις συνεντεύξεις της για να ευαισθητοποιήσει τους γονείς αλλά και τα παιδιά που δέχονται ή ασκούν bullying.

Δείτε ακόμη:

H Kate Moss σε rock διάθεση

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.