CELEBRITIES

O λόγος που ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger αρραβωνιάστηκαν τόσο νωρίς


The Jennettes

21 Ιανουαρίου 2019

chrispratt.jpg

Η πρώτη φορά που εντοπίστηκαν μαζί ο Chris Pratt και η Katherine Schwarzenegger ήταν τον Ιούνιο του 2018, σε ένα πικνίκ. Μόλις επτά μήνες αργότερα, το ζευγάρι ανακοινώνει επισήμως τον αρραβώνα του. Μπορεί στους περισσότερους από εμάς να μοιάζει με βιαστική απόφαση, αλλά ο περίγυρος του ζευγαριού περίμενε εδώ και καιρό αυτήν την απόφαση.

Σύμφωνα με μια πηγή του περιοδικού People "σε όλους όσοι τους ξέρουν, μοιάζει να σα να είναι μαζί πολύ περισσότερο καιρό από όσο είναι πραγματικά".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweet Katherine, so happy you said yes! I’m thrilled to be marrying you. Proud to live boldly in faith with you. Here we go! ??♥️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chris pratt (@prattprattpratt) στις

Το γεγονός ότι ο Chris Pratt ζήτησε την έγκριση από τους γονείς της Katherine, Arnold Schwarzenegger και Maria Shriver, δείχνει το πόσο πολύ αγαπάει τον ηθοποιό η οικογένεια της κοπέλας. Η ίδια πηγή, λέει: "Δεν είχαν ποτέ μια συνηθισμένη σχέση. Βοήθησε πολύ που ο Chris ήξερε ήδη την Maria. Δε χρειάστηκε να πάρουν τα πράγματα σιγά σιγά, γιατί γνώριζαν ο ένας την οικογένεια του άλλου. Η οικογένεια της Katherine υποδέχτηκε τον Chris κατευθείαν ως μέλος της". Παραλλήλως, φαίνεται ότι ο Chris Pratt πέρασε τους τελευταίους μήνες γνωρίζοντας τα αδέρφια της Katherine.

Ο Pratt ήταν παντρεμένος με την Anna Faris, με την οποία έχει έναν γιο, τον Jack. Το ζευγάρι έχει χωρίσει από τον Αύγουστο του 2017 και έχει οριστικοποιηθεί και το διαζύγιό τους.

Δείτε ακόμη: 8 διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μέσα στο 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.