CELEBRITIES

Οι μπαμπάδες του Hollywood συστήνουν τα μοντέλα - κόρες τους


26 Ιανουαρίου 2019

johnny-depp.jpg

Η φήμη τους ξεπερνά τα όρια της Αμερικής και τα ονόματά τους φιγουράρουν στις λίστες με τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του πλανήτη. Πίσω, όμως, από το προφίλ των αυστηρών επαγγελματιών, κρύβονται τρυφεροί μπαμπάδες που καμαρώνουν για τις πανέμορφες κόρες τους. 

Ο εκκεντρικός Τζόνι Ντεπ έχει απασχολήσει πολλές φορές για την προσωπική του ζωή, για τους έρωτες και τις σχέσεις του. Στήριγμα, πάντα, στο πλευρό του είχε την κόρη του Λίλι-Ρόουζ Μέλοντι, καρπό του έρωτά του με τη Βανέσα Παραντί. Το λαμπερό κορίτσι χαράζει τη δική του πορεία στο χώρο της μόδας και θεωρείται από πολλούς ένα πολλά υποσχόμενο πλάσμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father’s Day Daddy @schwarzenegger ! I love you so much and can’t wait to celebrate you! ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katherine Schwarzenegger (@katherineschwarzenegger) στις

Η 29χρονη Κάθριν Σβαρτσενέγκερ είναι ένα από τα παιδιά του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, που έχει τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας για τις σχέσεις της αλλά και για κάποιες δουλειές που έκανε ως μοντέλο. Η καλλονή, βέβαια, δηλώνει συγγραφέας, αλλά αγαπά τη δημοσιότητα και τις σέξι φωτογραφίες. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.