CELEBRITIES

O Joey από τα Φιλαράκια αποκάλυψε τι έχει κλέψει από τα σκηνικά της σειράς


The Jennettes

28 Ιανουαρίου 2019

14711835_1663604743931536_7894356825867288576_n.jpg

Όταν τελειώνει μια σημαντική περίοδος της ζωής μας, είναι λογικό να θέλουμε ένα ενθύμιο από αυτήν. Πόσο μάλλον αν αυτή η περίοδος είναι μια ολόκληρη δεκαετία κατά την οποία πρωταγωνιστούμε στο διασημότερο sitcom της παγκόσμιας τηλεόρασης. Σε μια τέτοια περίπτωση, μάλλον επιτρέπεται να γίνουμε μικροί κλεπτομανείς και να πάρουμε παραπάνω από ένα αντικείμενο μαζί μας από τα σκηνικά.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο Τonight Show, ο Matt LeBlanc αποκάλυψε ποια αντικείμενα έχει κλέψει από το σετ του Friends. Εκτός από τα εξωφρενικά ποσά που πήρε για αυτήν τη δουλειά, ο Matt LeBlanc παραδέχτηκε οτι έκλεψε μια μπάλα από το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι, την οποία έχει στην εργαλειοθήκη του.

Ο ηθοποιός όμως αποκάλυψε ότι έχει κλέψει και κάτι άλλο, κι όχι για τον εαυτό του. Ο LeBlanc έκλεψε τον θρυλικό μαγνητικό πίνακα ζωγραφικής του Joey και του Chandler και τον έκανε δώρο στον Paul Swain, τον ηλεκτρολόγο που έκανε τα σκίτσα που βλέπαμε πάνω στον πίνακα.

"Το έκλεψα και του το έδωσα, οπότε το έχει αυτός. Είναι αρκετά ωραίο, θα μπορούσα να το είχα πουλήσει και να έβγαζα πολλά από αυτό".

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.