CELEBRITIES

Overdose από stars στις φωτογραφίες από τη νέα ταινία του Tarantino, «Once upon a time in Hollywood»


28 Ιανουαρίου 2019

once_upon_a_time_in_hollywood_main.jpg

Ο Αύγουστος είναι ακόμη μακριά, αλλά οι ηλιοκαμένοι Μπραντ Πιτ και Λεονάρντο Ντι Κάπριο τον φέρνουν πιο κοντά σε μια σειρά από φωτογραφίες του πολυαναμενόμενου «Once upon a time in Hollywood» (από 22 Αυγούστου στην Ελλάδα από τη Feelgood).

Η νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο που διαδραματίζεται πριν από 50 χρόνια, το καλοκαίρι του 1969, όταν ο Τσαρλς Μάνσον και η «οικογένειά» του δολοφόνησαν πέντε ανθρώπους – ανάμεσά τους και η πανέμορφη ηθοποιός Σάρον Τέιτ – έχει συγκεντρώσει το… μισό Χόλιγουντ στο καστ της, ενώ οι φωτογραφίες του Άντριου Κούπερ που δημοσίευσε το περιοδικό Vanity Fair είναι πανέμορφες.

«Ξεναγοί» μας στην ιστορία είναι ένας πρώην διάσημος τηλεοπτικός ηθοποιός (Ντι Κάπριο) και ο κασκαντέρ / αντικαταστάτης του (Πιτ), που προσπαθούν να κάνουν το πέρασμα από τη μικρή στη μεγάλη οθόνη. Δείτε τους, μαζί με τη Μάργκοτ Ρόμπι ως Σάρον Τέιτ και τον Αλ Πατσίνο ως ατζέντη, στη συλλογή φωτογραφιών που ακολουθεί.

Δείτε τη συλλογή φωτογραφιών στο Reader

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.