CELEBRITIES

H "παθιασμένη σχέση" του πρίγκιπα William πριν την Kate Middleton


The Jennettes

4 Φεβρουαρίου 2019

20181115_zaa_nc34_243.jpg

Η παραμυθένια ιστορία αγάπης του πρίγκιπα William και της Kate Middleton δεν έχει υπάρξει και τόσο τέλεια από την αρχή - ευτυχώς, όμως, όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν νωρίς στη σχέση, πριν παντρευτούν το 2011. Πρόσφατα, λοιπόν, αποκαλύφθηκε πως μερικές εβδομάδες πριν γνωρίσει την Kate, o Will είχε ένα "παθιασμένο ρομάντζο" που μάλιστα σκεφτόταν να σταματήσει τις σπουδές του για να είναι με αυτή τη γυναίκα.

Ναι, κι όμως. Η αποκάλυψη προέρχεται από τη royal βιογράφο Katie Nicholl, που έγραψε για τη σχέση αυτή στο βιβλίο της το 2010, William and Harry: Behind the Palace Walls. Σύμφωνα με τη Nicholl, λίγο πριν γνωρίσει τη μέλλουσα γυναίκα του στο University of St. Andrews, ο Will ήταν ερωτευμένος με μία γυναίκα ονόματι Arabella Musgrave.

Σύμφωνα με τη Nicholl, η Arabella ήταν μέλος του "Glosse Posse" το όνομα που είχε δωθεί στο στενό κύκλο του William και του Harry. Ως μέλος του Glosse Posse, η Arabella λάμβανε προσκλήσεις για τα parties που διοργάνωνε ο πρίγκιπας William στο υπόγειο της βίλας του πρίγκιπα Charles, ενώ οι δύο τους γνωρίζονταν από τότε που ήταν παιδιά. Έτσι, λοιπόν, σε ένα από τα parties, ο William έδωσε περισσότερη προσοχή στην Arabella, όπως γράφει η Nicholl, και από εκείνο το βράδυ εξελίχθηκε η παθιασμένη σχέση τους.

Απ' ότι φαίνεται, τα πράγματα σοβάρεψαν όταν ο Will μίλησε στον πατέρα του Charles για τη σχέση κι εκείνος του έδωσε την ευχή του. Όταν ξεκίνησε το πανεπιστήμιο εκείνο το φθινόπωρο, η Arabella έλειπε πολύ στον Will και σκεφτόταν μέχρι και να παρατήσει τις σπουδές του για να είναι μαζί της. Κι κάπου εδώ έρχεται η Kate. Αφού το ζευγάρι γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους του Will, εκείνη "τον ενθάρρυνε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο St Andrews", σύμφωνα με τη The Sun.

Όσο για την Arabella, είναι μία χαρά μετά τον Will, αφού πλέον έχει παντρευτεί τον George Galliers-Pratt το 2014 (σε έναν πλουσιοπάροχο γάμο που καλύφθηκε και από τη Vogue) και είναι η διευθύντρια PR του οίκου Gucci.

 

Δείτε ακόμη: 12 εμφανίσεις της Meghan Markle πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Πρίγκιπα Harry

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.