CELEBRITIES

O λόγος που η Irina Shayk δε μιλάει δημοσίως για τον Bradley Cooper και την κόρη τους


The Jennettes

9 Φεβρουαρίου 2019

20190106_zaa_p124_024.jpg

Μπορεί η Irina Shayk και ο Bradley Cooper να έκαναν μερικές κοινές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουν Justn Bieber και Hailey Baldwin μιλώντας ανοιχτά για την αγάπη τους παντού.

Η σχέση του μοντέλου με τον ηθοποιό είναι γνωστή εδώ και χρόνια, αλλά το ζευγάρι έχει κρατήσει τη σχέση του αρκετά ιδιωτική.

"Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται μεγάλο μέρος της προσωπικής τους ζωής στο Instagram και σε άλλα social media, πολύ δημόσια", εξηγεί η Shayk. "To εκτιμώ και θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο - αλλά νομίζω ότι είναι όλα θέμα προσωπικής επιλογής". Το εντυπωσιακό μοντέλο συνεχίζει λέγοντας: "Καθώς η δουλειά μου απαιτεί να εκτίθεμαι συνέχεια, έχω αποφασίσει ότι θα κρατήσω την προσωπική μου ζωή ήσυχη. Για αυτό εξάλλου λέγεται και προσωπική, επειδή είναι κάτι για εσένα και την οικογένειά σου, και νιώθω χαρούμενη με αυτό". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#fashion #couplegoals #irinashaykbradleycooper ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fashion Style (@fashion_creature1) στις

H Shayk κι ο Cooper, των οποίων η σχέση είναι γνωστή από το 2015, καλωσόρισαν στον κόσμο ένα κοριτσάκι τον Μάρτιο του 2017. Παρόλο που η Shayk είναι ιδιαίτερα προστατευτική προς την κόρη της όσον αφορά τη δημοσιότητα, έχει μιλήσει ανοιχτά όσον αφορά τη μητρότητα και το να είναι σέξι, δύο έννοιες που για πολλούς είναι ασυμβίβαστες.

"Ένας από τους φίλους μου μού είπε 'Ανέβασες μια σέξι φωτογραφία, μα είσαι μαμά πλέον!', κι εγώ απάντησα 'Ναι, τι;'", δήλωσε η Shayk στο Glamour UK, "Νομίζω ότι έχει να κάνει με το ποιος είσαι, ποιος θες να είσαι, και ειλικρινά νιώθω ότι πρέπει να κάνεις αυτό που θες να κάνεις. Δεν πιστεύω ότι κάποια πρέπει να αλλάξει επειδή είναι μητέρα. Όχι, είμαι ακόμα εγω".

Μετά την κοινή τους εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες, περιμένουμε το ζευγάρι να εμφανιστεί μαζί και στα Oscars.

Δείτε ακόμη: Irina Shayk: στην παραλία με τον Bradley Cooper...και την πεθερά

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.