CELEBRITIES

H Olivia Colman ευχαριστεί τον Λάνθιμο στα βραβεία BAFTA και γίνεται το highlight της βραδιάς


The Jennettes

11 Φεβρουαρίου 2019

20190210_zaa_nc34_2561.jpg

Η Olivia Colman έχει καταφέρει να σαρώσει σε όλα τα φετινά βραβεία με την ερμηνεία της στο "The Favourite" του Γιώργου Λάνθιμου, κι έχουμε κάθε λόγο να ευελπιστούμε ότι όλα αυτά είναι απλώς η διαδρομή μέχρι τα βραβεία της Ακαδημίας.

Χθες το βράδυ, η Colman ανακοινώθηκε νικήτρια στην κατηγορία του Α' γυναικείου ρόλου και ο ευχαριστήριος λόγος της ήταν το highlight της βραδιάς. Η Βρετανίδα ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή σχεδόν τρέμοντας και έβγαλε έναν λόγο γεμάτο από το καταπληκτικό, βρετανικό της χιούμορ.

"Περνάμε καταπληκτικά απόψε, έτσι δεν είναι; Θα εκνευριστούμε τόσο πολύ μετά!", γέλασε η Colman, αφότου η Ευνοούμενη είχε ήδη κερδίσει αρκετά βραβεία. "Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Είναι πολύ μεγάλο αυτό. Δεν ξέρω τι να πω. Βασικά ξέρω, έχω γράψει κιόλας κάτι. Συγγνώμη, αλλά τρέμω πάρα πολύ, δεν μπορώ να το διαβάσω."

Παρατώντας την προσπάθεια με το χαρτί, η Colman συνέχισε αυτοσχεδιάζοντας: "Γιώργο Λάνθιμε, δεν μπορώ να βρω τις λέξεις για να σε ευχαριστήσω που με άφησες να το κάνω αυτό, η αγαπημένη μου στιγμή. Ω Θεέ μου, τι άλλο ήθελα να πω;"

Μιλώντας για τις συμπρωταγωνίστριές της, Rachel Weisz και Emma Stone, η Colman πρόσθεσε: "Κατά τη γνώμη μου, και οι τρεις μας έπρεπε να θεωρούμαστε πρώτος ρόλος. Αυτό είναι και για τις τρεις μας. Μπορεί να έχει το όνομά μου επάνω, αλλά μπορούμε να χαράξουμε μερικά ακόμα".

Προφανώς τώρα η Colman πρέπει να κερδίσει το Oscar, απλώς για να ακούσουμε αυτόν τον ευχαριστήριο λόγο.

Δείτε ακόμα :BAFTA 2019: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.