CELEBRITIES

H Miley Cyrus ποζάρει με κόκκινο διαφανές φόρεμα


12 Φεβρουαρίου 2019

abaca_669933_208.jpg

Η Miley Cyrus εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του συζύγου της, Liam Hemsworth, φορώντας ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό φόρεμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Η 26χρονη τραγουδίστρια διάλεξε ένα κόκκινο διαφανές φόρεμα για να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του The Theatre at Ace Hotel στο Los Angeles, ενώ ο σύζυγός της δεν τη συνόδευσε αφού βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης αφού μπήκε στο νοσοκομείο πριν λίγο κιαρό. Αργότετα το απόγευμα, η Miley αποφάσισε να εξηγήσει στο Twitter τον λόγο απουσίας του συζύγου της:

"Είμαι τόσο περήφανη για τον σύζυγό μου @liamhemsworth και τη νέα του ταινία #IsntItRomantic. Δυστυχώς δεν μπόρεσε να παρευρεθεί για λόγους υγείας... αλλά αναρρώνει και παίρνει τον χρόνο του να ξεκουραστεί/θεραπευτεί," έγραψε η  Miley.

Συνέχισε λέγοντας, "Eίναι δύσκολο για τους ψυχαγωγούς να βάλουν τους εαυτούς τους πριν το project αλλά αυτή τη φορά ήταν σημαντικό... Είμαι περήφανη που τον εκπροσωπώ όπως και την καταπληκτική δουλειά του. Είμαι τόσο χαρούμενη που τον βλέπω σε αυτή την κωμωδία! Είναι ο πιο αστείος άνθρωπος που ξέρω και ο κόσμος μπορεί να δει τώρα τον Liam με τον οποίο ξυπνάω κάθε μέρα... η πιο τυχερή"

 

Δείτε ακόμη: H Paris Hilton ποζάρει με εντελώς διαφανές φόρεμα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.