CELEBRITIES

Αυτή ήταν η πιο άβολη στιγμή του πρίγκιπα William και της Kate Middleton


The Jennettes

13 Φεβρουαρίου 2019

20190210_zaa_ap2_104.jpg

Ο Πρίγκιπας William και η Kate Middleton έκαναν μια ιδιαίτερα λαμπερή εμφάνιση στα βραβεία BAFTA την Κυριακή. Το βασιλικό ζεύγος εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί με την εμφάνισή του, αλλά μια άβολη σιωπή δημιουργήθηκε κατά την είσοδό του στο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

Μόλις ανακοινώθηκε η είσοδος του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge, το κοινό σηκώθηκε όρθιο και σιώπησε απόλυτα. Μερικοί έβγαλαν τα κινητά τους για να καταγράψουν τη στιγμή, αλλά εκτός από τον ήχο των φωτογραφικών μηχανών, δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα.

 

Κάποιοι από τους καλεσμένους, όπως για παράδειγμα η Claire Foy που ενσαρκώνει τη βασίλισσα Ελισάβετ στη σειρά The Crown, χαμογέλασαν στο ζευγάρι, όμως κανένας ήχος δεν ακουγόταν, κάνοντας τη σιωπή εκκωφαντική και άβολη.

Όταν έφτασε στη θέση της, η Kate ψιθύρισε γελώντας σε μια γυναίκα που καθόταν πίσω της ότι "είναι τόσο ήσυχα!", ενώ κι ο William έμοιαζε να κάνει κάποιο σχόλιο. Φαίνεται πως πρόκειται για κάποια ένδειξη ευπρέπειας, καθώς παρεμφερή υποδοχή επιφύλασσε το κοινό και στον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στο Gala που παρευρέθηκαν την Τρίτη.

Καθολη τη διάρκεια των BAFTAs, ο William και η Kate φαινόντουσαν να αστειεύονται αρκετά με το θέμα της σιωπής και να γελάνε μεταξύ τους για αυτό. Φυσικά και το Twitter πήρε μέρος στο σχολιασμό.

Δείτε ακόμη: BAFTA 2019: Οι καλύτερες εμφανίσεις στο red carpet

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.