CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Τα παιδικά χρόνια, η ανταγωνιστική σχέση με τη μητέρα της και τα δυο διαζύγια


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2019

20181022_zaa_a123_063.jpg

Η ταλαντούχα ηθοποιός πρόσφατα γιόρτασε τα 50α γενέθλια της με ένα ξεχωριστό party στο Los Angeles, με λαμπερούς καλεσμένους. O καλεσμένος βέβαια που ξεχώρισαν τα media ήταν ο Brad Pitt, ο οποίος έφτασε με απόλυτη μυστικότητα στο χώρο.

Με αφορμή λοιπόν, τα 50α γενέθλια κάναμε ένα flashback στη ζωή της, για να δούμε πως ήταν από την παιδική της ηλικία μέχρι σήμερα η όμορφη ηθοποιός.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on

Γεννήθηκε στις 11 Φεβροαρίου 1959 στην Καλιφόρνια από ηθοποιούς γονείς και μάλιστα έχει ρίζες από την Ελλάδα καθώς ο πατέρας της είναι από τα Χανιά.

Η ίδια πέρασε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν έντεκα χρονών και όπως δηλώνει δεν μπορούσε να αποδεχτεί αυτό τον χωρισμό και κρατούσε μέσα της τα άσχημα συναισθήματα που είχε. Οι γονείς της συνέχισαν την ζωή τους και παντρεύτηκαν αποκτώντας ένα παιδί ο καθένας – τα ετεροθαλή αδέρφια της Jennifer Aniston.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on

To πιο δύσκολο κομμάτι στη ζωή της ηθοποιού ήταν η άσχημη σχέση που είχε με τη μητέρα της Nancy Dow,– την σημάδεψε σαν παιδί καθώς όπως αναφέρει, η μητέρα της στεκόταν πολύ στην εξωτερική εμφάνιση και όχι στην εσωτερική ομορφιά. Την μητέρα της, την ενδιέφερε να έχει μια όμορφη κόρη και εστίαζε περισσότερο στην εικόνα, γεγονός που πίεζε ψυχολογικά την Jennifer και έκανε τη σχέση τους ανταγωνιστική. Η ίδια αποκάλυψε ότι πλέον έχει ξεπεράσει αυτό τον πόνο: «Η ιδέα που έχω εγώ για την ομορφιά έχει να κάνει με όσα μας κάνουν να νιώθουμε όμορφοι και αυτοί είναι οι άνθρωποι στη ζωή μας».

Η μητέρα της πέθανε το 2016 και εκείνη νιώθει ότι την έχει συγχωρήσει παρόλο που στερήθηκε αρκετές στιγμές μαζί της.

Διαβάστε ακόμη: Οι πιο sexy στιγμές της Jennifer Aniston για τα 50ά γενέθλιά της

Η υποκριτική για εκείνη ήταν μία νέα αφετηρία στη ζωή της αφού άφησε πίσω της όλο τον πόνο και αφοσιώθηκε στην καριέρα της. Το 1998, άρχισε να βγαίνει με τον Brad Pitt και σύντομα, οι δυο τους, έγιναν το πιο αγαπημένο ζευγάρι του Holywood (ίσως και ένα από τα πλέον αγαπημένα ζευγάρια μέχρι σήμερα).

Ο γάμος τους δεν άργησε να έρθει, το 2000, παντρεύτηκαν στο Μαλιμπού αλλά δυστυχώς απογοητεύοντας όλους τους fans τους χώρισαν το 2005. Αυτός ο χωρισμός στοίχησε πολύ στην Aniston που ξεκίνησε την ψυχοθεραπεία και άργησε να περάσει στην επόμενη επίσημη σχέση της. Βέβαια, μετά από τόσα χρόνια βλέπουμε ότι έχει κρατήσει πολύ καλές σχέσεις με τον Brad Pitt και δηλώνει « Επτά ολόκληρα και πολύ σημαντικά χρόνια μαζί. Ήταν μια πολύ όμορφη, ολοκληρωμένη σχέση...»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on

Το επόμενο βήμα στη προσωπική της ζωή το έκανε το 2012 που έκανε σχέση με τον Justin Theroux και παντρεύτηκαν το 2015 αλλά ο γάμος του διήρκησε μόλις 2 χρόνια με την Jennifer να εξακολουθεί να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο της, o οποίος της ευχήθηκε "Χρόνια Πολλά" με τον πιο χαριτωμένο τρόπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LA POP’ (@lapopfr) on

Η ίδια σε πρόσφατες συνεντεύξεις της έχει δηλώσει ότι δεν χρειάζεται να είναι παντρεμένη για να νιώθει συναισθηματική κάλυψη – και νιώθει πιο κατασταλαγμένη από ποτέ. Στο party των γενεθλίων της μάλιστα από τη φωτογραφία που ανέβασε η φίλη της Kate Hudson έλαμπε από χαρά. Αν μάλιστα, υπάρξει επανασύνδεση με τον Brad Pitt, όπως γράφει ο Τύπος και επιθυμούν όλα τα μέσα, αυτή θα είναι μια ευχάριστη ανατροπή στη ζωή της, που πολλοί περιμένουμε να δούμε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jennifer aniston (@jennifer_aniston_the_official) on

 

Δείτε επίσης:

Οι πιο sexy στιγμές της Jennifer Aniston για τα 50α γενέθλιά της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.