CELEBRITIES

Lady Gaga, αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις τατουάζ μεθυσμένη


The Jennettes

15 Φεβρουαρίου 2019

gaga.jpg

Η Lady Gaga "χτύπησε" δύο καινούρια τατουάζ και τα μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram χθες. Το ένα ήταν μια αναφορά στη νέα της ταινία "A Star Is Born", και το άλλο ήταν ένα πεντάγραμμο με τις νότες σολ και λα από δύο φορές, οι οποίες στα αγγλικά γράφονται G, A, G, A.

Υπήρξε όμως ένα μικρό πρόβλημα. Το πεντάγραμμο είχε τέσσερις γραμμές, πράγμα που "τα τερατάκια" της δεν άργησαν να παρατηρήσουν και να σχολιάσουν. Η τραγουδίστρια όμως είχε μια καταπληκτική δικαιολογία: ήταν μεθυσμένη.

"Tι μεθυσμένη μουσική κρίση. Σπούδασα μουσική θεωρία... Αυτό συμβαίνει όταν πίνεις και κάνεις τατουάζ", έγραψε η τραγουδίστρια. Ευτυχώς το ατύχημα ήταν εύκολο να διορθωθεί. H Gaga δημοσίευσε το τατουάζ με την νέα γραμμή στο πεντάγραμμο κι έγραψε "Η μουσική κρίση αποφεύχθηκε. Οι τεκίλες έκαναν την καημένη την πέμπτη γραμμή του πενταγράμμου να ξεχαστεί. αυτό είναι το σωστό".

Musical crisis averted. Too many tequilas forgot the fifth staff line poor thing. Here’s the real deal ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga) στις

Στη συνέχεια, ανέβασε κι ένα σύντομο κλιπ, στο οποίο εξηγεί ότι ως μουσικός ντρέπεται, αλλά ως άνθρωπος που σπάει πλάκα με τους φίλους του νιώθει ανακουφισμένη. "Είμαστε εντάξει. Η πέμπτη γραμμή επανήλθε. Συγγνώμη μουσική!", λέει η τραγουδίστρια.

Δείτε ακόμη: Οι πιο extreme εμφανίσεις της Lady Gaga

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.