CELEBRITIES

Η καμαριέρα του Michael Jackson σπάει τη σιωπή της για όσα συνέβαιναν στη Neverland


The Jennettes

22 Φεβρουαρίου 2019

michaeljackson.jpg

Μια καμαριέρα που εργάστηκε για χρόνια με τον Michael Jackson ισχυρίζεται ότι οι άνθρωποί του απείλησαν να τη σκοτώσουν αν μιλούσε για όσα είδε στο Neverland Ranch.

H Adrian McManus είπε στο 60 Minutes ότι υπήρξε μάρτυρας σε σκηνές που ο «Βασιλιάς της Pop» φιλούσε και χάιδευε μικρά αγόρια που επισκέπτονταν τη Neverland, αλλά φοβόταν πολύ να μιλήσει τότε για αυτό.

"Είχε μια ευγενική αλλά και μια σκοτεινή πλευρά", είπε η McManus. "Μου είπαν ότι αν έβγαινα στην τηλεόραση θα προσλάμβαναν έναν εκτελεστή για να με βγάλει από τη μέση, να κόψει το λαιμό μου και να μη βρουν το πτώμα μου ποτέ".

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της, η McManus έδωσε τη δημοσιότητα πολλές λεπτομέρειες για το σπίτι και τα αντικείμενα του Michael Jackson, τα οποία -αν θεωρηθούν απολύτως αληθή- αίρουν κάθε αμφιβολία για τις παιδοφιλικές δραστηριότητες του διάσημου τραγουδιστή.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της McManus, ο Jackson έφερνε συχνά αγόρια στο δωμάτιό του, και ότι όταν έμπαινε να καθαρίσει μετά, έβρισκε διάφορα ανησυχητικά σημάδια. Ισχυρίζεται ότι έβλεπε συχνά μικρά αγόρια να κυκλοφορούν γυμνά στο σπίτι, ενώ είχε υπάρξει και μάρτυρας σε στιγμές που ο Michael Jackson έκανε μπάνιο μαζί με αυτά. Συχνά έβρισκε σε διάφορα σημεία του σπιτιού τα εσώρουχα τους, όπως και του Jackson, καθώς και μεγάλες ποσότητες βαζελίνης. Ίσως το πιο διεστραμμένο "εύρημα" της McManus όμως, ήταν μια σειρά από βιντεοκασέτες, τις οποιες μπορει να μην εχει παρακολουθησει, αλλα ολες οι πληροφοριες και η μυστικοτητα που τις τυλιγαν έδειχναν οτι προκειται για στιγμές του Michael Jackson με τα αγόρια.

«Όταν τον έβλεπα με μικρά αγόρια, πάντα τους κρατούσε το χέρι και τα φιλούσε. Ανταγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιο θα κέρδισε την προσοχή του. Ήταν ένα πολύ παράξενο περιβάλλον να παρακολουθεί κανείς»

O star είχε ήδη κατηγορηθεί για παιδοφιλία, ενώ ένα σχετικό ντοκιμαντέρ δόθηκε στη δημοσιότητα πριν μερικές μέρες.

Δείτε ακόμη: Έχετε κι εσείς τα καλλυντικά που επιλέγει η Paris Jackson, για τις εμφανίσεις της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.