CELEBRITIES

Ο Matthew McConaughey έκανε μια σπάνια εμφάνιση μαζί με τα παιδιά του


The Jennettes

1 Μαρτίου 2019

20160814_zaa_g198_080_0.jpg

O Matthew McConaughey έχει μια υπέροχη οικογένεια, με την οποία όμως σπανίως κάνει εμφανίσεις. Την Τετάρτη όμως, ο 49χρονος ηθοποιός παρευρέθηκε μαζί με ολόκληρη την οικογένειά του στα Texas Medal of Arts Awards, καθώς τιμήθηκε με το βραβείο για τα επιτεύγματά του στη βιομηχανία του θεάματος, καθώς και για τον οργανισμό Just Keep Livin Foundation, τον οποίο έχει ιδρύσει με τη σύζυγό του.

Στα βραβεία συνοδεύτηκε από τη σύζυγό του Camila Alves, το 10χρονο γιο του Levi, την 9χρονη κόρη του Vida, τον 6χρονο γιο του Livingston, και τη μητέρα του Kay McCabe. Η οικογένεια έδειχνε υπέροχη στις κοινές φωτογραφίες, ενώ η Camila έμοιαζε να κοιτάει τον Matthew γεμάτη υπερηφάνεια και αγάπη για όσα έχει επιτύχει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

It was a family affair in Austin for actor #MatthewMcConaughey as he had his mom, wife and children by his side to receive the Texas Medal of Arts ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StorageBlue (@storagebluetv) στις

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2012. Η τελευταία φορά που εμφανίστηκαν μαζί ήταν στην προβολή της τελευταίας ταινίας του McConaughey, Serenity, αλλά δεν έχουμε δει δημόσια εμφάνιση των παιδιών εδώ και 5 χρόνια. Είχαν παρευρεθεί στην τελετή του Hollywood Walk of Fame, τον Νοέμβριο του 2014.

Δείτε ακόμη: Matthew McConaughey: Τι είναι αυτό που τον έκανε να ερωτευτεί την Camila Alves;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.