CELEBRITIES

H Katy Perry μίλησε για τον ασυνήθιστο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον Orlando Bloom


The Jennettes

4 Μαρτίου 2019

abaca_653042_0021_0.jpg

H Katy Perry κι ο Orlando Bloom γνωρίστηκαν με έναν πολύ περίεργο τρόπο - και είναι μια από τις πιο χαριτωμένες ιστορίες που έχουμε ακούσει.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του American Idol την Κυριακή, η Perry αποκάλυψε τον γλυκό και αστείο τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της.

Μόλις μια διαγωνιζόμενη είπε στους κριτές ότι δουλεύει στο In-N-Out (εστιατόριο fast food με burgers) της περιοχής της στο Las Vegas, η Perry ενθουσιάστηκε. "Μπορώ να σας πω κάτι γλυκό;" ρώτησε τους παρευρισκόμενους. "Γνώρισα τον σύντροφό μου στο Ιn-N-Out. Ήμασταν στις Χρυσές Σφαίρες και δεν ήμασταν μαζί. Έστειλα τον σωματοφύλακά μου να πάρει 10 burgers από το In-N-Out και ξαφνικά βλέπω το χέρι του συντρόφου μου - δεν καθόταν καν στο τραπέζι μας - να χιμάει και να παίρνει ένα, και του λέω "Έι, αυτό είναι το burger μου!"

"Και σκέφτηκες 'Ωχ, εσύ βρίσκεσαι στην άλλη άκρη αυτού του χεριού'", πρόσθεσε ο κριτής Luke Bryan.

"Ναι, αυτό σκέφτηκα", απάντησε η Perry.

"Τα In-N-Out δημιουργούν πραγματική αγάπη" πρόσθεσε η διαγωνιζόμενη, στο οποίο η Perry απάντησε "Όντως δημιουργεί!"

Η Κaty Perry κι ο Orlando Bloom αρραβωνιάστηκαν στις 14 Φεβρουαρίου, μετά από μια μεγαλειώδη πρόταση που σχεδίασε κι εκτέλεσε ο Bloom.

Δείτε ακόμη: Katy Perry και Orlando Bloom: Απολαμβάνουν το μπάνιο τους στην παραλία

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.