CELEBRITIES

H Halle Berry δείχνει το νέο της τατουάζ σε μια topless φωτογράφηση


The Jennettes

5 Μαρτίου 2019

20180116-zaa-a123-004.jpg

Tα τατουάζ με θέμα τη φύση μοιάζουν με κάποιου είδους trend για τους celebrities. Mετά τη Lady Gaga, της οποίας η πλάτη καλύπτεται πλέον από ένα μεγάλο κλαδί τριανταφυλλιάς, σειρά είχε η Halle Berry.

H 52χρονη ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία, η οποία επιδείκνυε το νέο της τατουάζ, το οποίο καλύπτει ολόκληρη την πλάτη της. Το σχέδιό του μοιάζει σαν ένας μίσχος με φύλλα, ο οποίος απλώνεται πάνω στη σπονδυλική της στήλη, με μεγαλύτερα φύλλα στο κάτω μέρος, και μικρότερα επάνω προς το λαιμό της. Στη φωτογραφία η Berry φοράει μια λαμπερή φούστα με παγέτες, κι έχει βάλει λεζάντα στη φωτογραφία "Ποιος είπε ότι δεν είμαι γοργόνα;".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who says I’m not a mermaid ?‍♀️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Halle Berry (@halleberry) στις

Οι εξώπλατες εμφανίσεις και τα διάφανα φορέματα είναι σήματα κατατεθέν της Halle Berry στο κόκκινο χαλί, οπότε σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε πόσο σεξι δείχνει το νέο τατουάζ στην επόμενη λαμπερή της εμφάνιση.

Δείτε ακόμη: Halle Berry: Ξετρελαίνει το Instagram με την πιο hot bikini-φώτο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.