CELEBRITIES

Ο David και η Victoria Beckham έγιναν επισήμως δισεκατομμυριούχοι


The Jennettes

12 Μαρτίου 2019

abaca_672980_0531.jpg

Μετά από χρόνια που έχτιζαν την αυτοκρατορία τους, ο David και η Victoria Beckham είναι πλέον επισήμως δισεκατομμυριούχοι.

Φαίνεται πως το ζευγάρι απολαμβάνει μια αύξηση στα κέρδη τους, χάρη στην ποδοσφαιρική καριέρα του David, τις προωθήσεις αθλητικών προϊόντων και την δική του μάρκα ουίσκι.

Και η Victoria όμως, δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα, έχοντας μια εταιρεία μόδας παγκοσμίου φήμης και μια σειρά καλλυντικών, καθώς και την επιστροφή των Spice Girls.

Το ζευγάρι, εκτός από την οικία του στο Λονδίνο, αξίας 35 εκατομμυρίων διαθέτει πολλά ακόμα σπιτια, ανάμεσα στα οποία και ένα εξοχικό στο Cotswolds, αξίας 6 εκατομμυρίων, όπου η οικογένεια πέρασε την Πρωτοχρονιά.

Τα παιδιά του David και της Victoria φαίνεται πως θα αρχίσουν να προσθέτουν στην οικογενειακή περιουσία, καθώς ο 20χρονος Brooklyn κάνει καριέρα στη φωτογραφία, κι ο 16χρονος Romeo έχει ήδη μια τεράστια συμφωνία με τον οίκο Burberry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Incredible day. Celebrating #VBAW19 at the VBxYT party tonight x @davidbeckham

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Δείτε ακόμη: 10 κραγιόν ίδια με της Victoria Beckham

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.