CELEBRITIES

H πριγκίπισσα Beatrice έκανε την πρώτη της εμφάνιση με τον νέο της σύντροφο


The Jennettes

14 Μαρτίου 2019

20181014_zaa_nc34_046.jpg

Όλα τα βλέμματα να ήταν στραμμένα στην Kate Middleton όταν εμφανίστηκε στη National Portrait Gallery του Λονδίνου την Τρίτη το βράδυ, αλλά πολλοί δεν είδαν μία εξαιρετικά σημαντική στιγμή στο event: Η πριγκίπισσα Beatrice του York και ο νέος της σύντροφος, Edoardo Mapelli Mozzi, έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι.

Αφού η μικρότερη αδερφή της, πριγκίπισσα Eugenie του York, παντρεύτηκε τον Jack Brooksbank, στον δεύτερο μεγαλύτερο royal γάμο του 2018, η πριγκίπισσα Beatrice άρχισε να βγαίνει με τον Mozzi. Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, οι δύο τους εθεάθησαν σε διακοπές στην Κένυα, αλλά το ζευγάρι δεν είχε επιβεβαιώσει τη σχέση του μέχρι τώρα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jasmin❤The Cambridges (@royalfamily2018) on

Ο Mozzi, που είναι γιος δούκα, είναι CEO μίας εταιρίας ονόματι Banda, που ασχολείται με τις επιχειρήσεις ακινήτων.

Λέγεται πως οι δύο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν το Νοέμβριο του 2018, αλλά φαίνεται πως γνωρίζονται πολύ περισσότερο καιρό. Ο θετός πατέρας του Mozzi ήταν ο Βρετανός πολιτικός Christopher Shale, όπου στην κηδεία του είχε παρευρεθεί και η πριγκίπισσα Beatrice. Λίγα χρόνια αργότερα, το 2014, η πριγκίπισσα Beatrice και ο Mozzi παρευρέθηκαν στον γάμο του Charlie Gilkes (φίλο του πρίγκιπα Harry) στην Ιταλία, σύμφωνα με τη Daily Mail. O Mozzi και η πριγκίπισσα Beatrice βρίσκονταν σε ίδιους κοινωνικούς κύκλους για πολλά χρόνια, αλλά μόλις δύο χρόνια αφού η πριγκίπισσα Beatrice χώρισε με τον σύντροφό της, Dave Clark, μετά από μία δεκαετία, ξεκίνησε να βγαίνει επίσημα με τον Mozzi.

 

Δείτε ακόμη: #RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.