CELEBRITIES

H Reese Witherspoon απάντησε στις φήμες για την εγκυμοσύνη της με τον πιο αστείο τρόπο


The Jennettes

18 Μαρτίου 2019

abaca_581263_096.jpg

Πριν λίγες ημέρες, η Lady Gaga απάντησε στις φήμες της υποτιθέμενης εγκυμοσύνης της με την ανακοίνωση ότι ετοιμάζει καινούριο album. Σε αντίθεση με την Gaga, η Reese Witherspoon αποφάσισε να διανθίσει τις φήμες, και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

Η ηθοποιός μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με το εξώφυλλο του σκανδαλοθηρικού περιοδικού που ισχυρίζεται ότι τόσο η ίδια, όσο και η φίλη της Jennifer Garner είναι ταυτοχρόνως έγκυες. Η Witherspoon έγραψε στη λεζάντα, απευθυνόμενη στην Jennifer Garner: "Θα ήθελες να μεγαλώσουμε τα φανταστικά παιδιά μας μαζι;"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey @jennifer.garner! Can we raise our imaginary babies together?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) στις

Φυσικά, τόσο οι fans όσο και οι celebrities φίλοι της ενθουσιάστηκαν με αυτήντ ην αντιμετώπιση. Η Gwyneth Paltrow απάντησε με μια σειρά από emoji που κλαίνε από τα γέλια, ενώ η Sarah Michelle Gellar προσφέρθηκε να κάνει φανταστικό babysitting. To αστείο συνεχίστηκε, καθώς η Witherspoon της πρότεινε να γίνει η φανταστική νονά του μωρού, καθώς θα ήταν σίγουρα μια ιδανική επιλογή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mazel Tov! #CommentsByCelebs

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Comments By Celebs (@commentsbycelebs) στις

Η Reese Witherspoon και η Jennifer Garner έχουν από τρία παιδιά η κάθε μια, και μάλλον έτσι θα παραμείνει η κατάσταση, τουλάχιστον για αρκετό καιρό ακόμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.