CELEBRITIES

H Kourtney Kardashian ποζάρει γυμνή στη μπανιέρα και κατηγορείται για Photoshop fail


The Jennettes

19 Μαρτίου 2019

abaca_639531_019.jpg

Η οικογένεια Kardashian είναι γνωστή για τα Photoshop σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει ανά καιρούς και έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές πως κάνουν έντονη επεξεργασία στις φωτογραφίες τους. Η τελευταία φωτογραφία που δέχθηκε κριτική ανήκει στην Kourtney Kardashian, η οποία ποζάρει μέσα σε μία μπανιέρα γεμάτη αφρό και κοιτά την κάμερα. "Αγάπα τον εαυτό σου όσο βαθιά αγαπάς τους άλλους," έγραψε στη λεζάντα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Με μία πρώτη ματιά, η φωτογραφία δείχνει μία ακόμη φωτογραφία των Kardashians - αλλά οι fans της reality star πρόσεξαν κάτι περίεργο. "Δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με την επεξεργασία στα πόδια," έγραψε κάποιος και "Αγάπα τον εαυτό σου με το να κάνεις έντονο Photoshop στην εμφάνισή σου;" έγραψε κάποιος άλλος. Αν δεν έχετε καταφέρει να δείτε ακόμα το λάθος, κοιτάξτε προσεκτικά το αριστερό πόδι της Kourtney, το οποίο δείχνει εξαιρετικά λεπτό και μακρύ, σαν να του λείπει ένα μεγάλο κομμάτι.

Θα μπορούσε, όμως, να είναι και θέμα φωτισμού έτσι; 

 

Δείτε ακόμη: Κι όμως σε αυτές τις φωτογραφίες δεν έχει γίνει photoshop

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.