CELEBRITIES

Η γυναίκα που ξόδεψε 30.000 δολάρια σε πλαστικές για να μοιάζει με τη Meghan Markle


The Jennettes

21 Μαρτίου 2019

20190311_zaa_nc34_101.jpg

Το να είσαι royal έρχεται με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός μεγάλου fan club. Μία γυναίκα, βέβαια, πήγε την μεγάλη της εκτίμηση για την Meghan Markle σε ένα άλλο επίπεδο, ξοδεύοντας 30.000 δολάρια σε πλαστικλες επεμβάσεις, έτσι ώστε να μοιάζει με τη δούκισσα του Sussex.

Η δικηγόρος απ' το Texas, Xochytl Greer, μητέρα τριών παιδιών, πέρασε από έντονες διαδικασίες για να μειώσει το βάρος της και πλαστική στη μύτη για να θυμίζει αυτή της Meghan. Η 36χρονη fan της royal, έκανε ρινοπλαστική, λιποαναρρόφηση στο στομάχι, εσωτερικούς και εξωτερικούς γοφούς, ανόρθωση γλουτών, fillers κάτω από τα μάτια, fillers στα χείλη και στο σαγόνι και Botox.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xochytl Diane (@iamxochigreer) on

H Greer ισχυρίζεται πως η ίδια της η κόρη την μπερδεύει με τη Markle, φωνάζοντας "Μαμά!Μαμά!" κάθε φορά που βλέπει μία φωτογραφία της πριγκίπισσας.

"Μου αρέσει πολύ, πάντα πίστευα πως ήταν πολύ classy, μπορείς να ταυτιστείς μαζί της και πιστεύω πως είναι πανέμορφη," είπε η Greer για τη Markle στο Nightline. "Γνωρίζοντας αυτά που έχει περάσει, δε μεγάλωσε με την τέλεια ζωή και οι οικογενειακές της δυσκολίες το κάνουν ακόμα πιο εύκολο να ταυτιστείς μαζί της".

Όταν ρωτήθηκε τι την ενέπνευσε να κάνει αυτό το μεγάλο βήμα, η Greer το απέδωσε στη χαμηλή αυτοεκτίμησή της μετά την εγκυμοσύνη και τα κιλά που πήρε και όσο και να προσπαθούσε δεν θεωρούσε ποτέ πως ήταν παρουσιάσιμη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xochytl Diane (@iamxochigreer) on

"Όταν κοιτώ στον καθρέφτη, είμαι ξανά ευτυχισμένη," είπε. "Ακόμα με βλέπω, αλλά μία καλύτερη εκδοχή μου. Είμαι στο σημείο που νιώθω πως μπορώ να βγω εκεί έξω ξανά".

Η απόφαση της Greer να μοιάσει με τη Meghan Markle ήρθε αφού φίλοι και άγνωστοι ισχυρίζοντας συχνά πως της έμοιαζε. "Η πλαστική απλά με βοηθά στο να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση στην εξωτερική μου εμφάνιση όσο φτιάχνω την εσωτερική μου εμφάνιση, ξέρετε, ιδιωτικά μέσα από ψυχοθεραπεία και τέτοια," είπε.

Αλλά η Greer δεν είναι η μόνη που έχει τόση εκτίμηση για τα χαρακτηριστικά της Markle. Ένα δημοσίευμα του NBC το 2018, ισχυρίζεται πως οι επεμβάσεις για μύτες που μοιάζουν με της δούκισσας αυξήθηκαν κατά πολύ, με την "ελαφρώς ορατή καμπύλη" να είναι ο βασικός λόγος που οι γυναίκες κάνουν ρινοπλαστική.

 

Δείτε ακόμη: 9 outfits της Meghan Markle που την κατέστησαν την πιο καλοντυμένη royal

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.