CELEBRITIES

Η Victoria Beckham δεν έχει μετανιώσει κανένα από τα outfits της ως Spice Girl


The Jennettes

22 Μαρτίου 2019

19970520_sim_i09_105.jpg

H Victoria Beckham είχε κάνει κάποιες αρκετά εκκεντρικές στιλιστικές επιλογές όταν ήταν ακόμη Spice Girl, αλλά - παρά το ότι πλέον έχει ένα πιο σοφιστικέ και προσεγμένο στιλ - δεν έχει μετανιώσει καμία από αυτές τις επιλογές. "Έχεις δει μερικά από τα outfits που φορούσα όταν ήμουν στις Spice Girls; Κάποια απ' αυτά τα looks ήταν αρκετά τολμηρά," είπε η Beckham στο Grazia. "Αλλά είναι κομμάτι του ταξιδιού μου και αυτών που με έκαναν να είμαι αυτή που είμαι σήμερα, οπότε δεν τα μετανιώνω. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να μετανιώνουμε στιλιστικές επιλογές!"

Η σχεδιάστρια, που γιόρτασε την 10η επέτειο του brand της την περασμένη χρονιά, αποφάσισε να μη συνοδεύσει το συγκρότημα στο reunion tour τους τον Ιούνιο. Ωστόσο, τους έδωσε τις καλύτερες ευχές της.

"Το ότι ήμουν στις Spice Girls ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και εύχομαι στα κορίτσια μου πολλή αγάπη και διασκέδαση όσο θα βρίσκονται στην περιοδεία," είπε. "Ξέρω πως θα κάνουν καταπληκτικό show και οι παλιοί και νέοι fans θα περάσουν υπέροχα!"

 

Δείτε ακόμη: Victoria Beckham: H Spice Girl που έγινε σχεδιάστρια μόδας 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.