CELEBRITIES

Ο Ben Affleck και η Lindsay Shookus είναι ξανά μαζί


The Jennettes

26 Μαρτίου 2019

benaffleck.jpg

O Ben Affleck μετά το χωρισμό του με την Jennifer Garner είχε εμφανιστεί με την Lindsay Shookus η οποία είναι 37 ετών και παραγωγός γνωστού βραδινού show  "Saturday Night Live".

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει πολλές φορές μαζί στους δρόμους του Los Angeles αλλά το τελευταίο διάστημα υπήρχαν έντονες οι φήμες ότι οι δυο τους χώρισαν. Ο αγαπημένος ηθοποιός είχε αφοσιωθεί στα παιδιά του, αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο κάνοντας αγαπημένα τους hobbies.

Τα τελευταία όμως δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επανασύνδεση καθώς το ζευγάρι εθεάθη να περπατάει ευδιάθετο στους δρόμους του Los Angeles. Και οι δυο ήταν casual ντυμένοι και κάθισαν σε ένα καφέ για να απολαύσουν τη μέρα τους, μάλιστα στο τέλος της βόλτας τους επιβιβάστηκαν στο αμάξι του Affleck.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleckturkey_official) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleckturkey_official) on

Pάντως από ότι φαίνεται ο Ben Affleck διατηρεί τέλεια σχέση με τη πρώην σύζυγό του, ενώ είναι χαρούμενος με τη νέα του σχέση.

Δείτε ακόμη:

Η Jennifer Garner άλλαξε τη διάθεση της και τη διακόσμηση στο σπίτι

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.