CELEBRITIES

Αυτή η φάρσα ήταν η πιο ντροπιαστική στιγμή στη ζωή της Kate Middleton


The Jennettes

26 Μαρτίου 2019

20181211_zaa_m160_087_0.jpg

Η Κate Middleton είναι ίσως η επιτομή της αυτοκυριαρχίας. Δείχνει σχεδόν αδύνατον να την βγάλει κανείς από τα όριά της, όμως έχει συμβεί κι αυτό. Μια ομάδα συναδέλφων της στις δουλειές που έκανε πριν γίνει royal κατάφερε να εξοργίσει τη Δούκισσα του Cambridge όταν την ντρόπιασαν μπροστά στους καλεσμένους του πλοίου στο οποίο εργάζονταν όλοι μαζί.

Η ιστορία έχει ως εξής: Το καλοκαίρι πριν ξεκινήσει στο κολέγιο, η Kate εργαζόταν στα yachts στη μαρίνα Ocean Village στο Southhampton. Τα καθήκοντά της περιλάμβαναν τον καθαρισμό των καταστρωμάτων, την φόρτωση μεγάλων κουτιών από catering, το μάζεμα των ιστίων στο τέλος της ημέρας και μερικές φορές την υποδοχή των επισκεπτών και την παρουσίαση ζητημάτων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας παρουσίασης, οι συνάδελφοι της Kate αποφάσισαν να της κάνουν μια φάρσα, η οποία κάθε άλλο παρά ξεκαρδιστική ήταν: Εξόπλισαν το σωσίβιο που χρησιμοποιούσε η Kate για την επίδειξη με προφυλακτικά, ώστε να την ντροπιάσουν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μπροστά στα μάτια των επισκεπτών του yacht. Όπως ήταν αναμενόμενo, η Kate δεν το εκτίμησε.

Ο Cal Tomlinson, ο οποίος εργαζόταν ως skipper στα πλοία που εργαζόταν και η Kate, μοιράστηκε αυτήν την ιστορία με τη βιογράφο των royals, Katie Nicholl για το βιβλιο Kate: The Future Queen.

"Όταν τράβηξε το κούμπωμα, το σωσίβιο φούσκωσε και ένας σωρός προφυλακτικά έπεσε έξω. Ένιωσε ντροπή κι εξευτελισμό. Το πήρε πιο σοβαρά από ό,τι οι υπόλοιποι, αλλά δεν αποσυντονίστηκε. Αρχικά θύμωσε αλλά μετά ηρέμησε και δεν θυμάμαι να το ανταπέδωσε ποτέ", δήλωσε ο Tomlinson.

To οτι χρησιμοποίησε αυτήν της την αυτοσυγκράτηση για να γίνει η μέλλουσα βασίλισσα της Αγγλίας μάλλον ήταν η καλύτερη εκδίκηση ούτως ή άλλως.

Δείτε ακόμη: Η Kate Middleton συγκέντρωσε όλα τα φλας με ένα φόρεμα αξίας 60 ευρώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.