CELEBRITIES

Ο Elton John γιόρτασε τα 72α γενέθλιά του με μια σημαντική ανακοίνωση


Χριστίνα Γουδρούπη

26 Μαρτίου 2019

abaca-614178-005.jpg

Με αφορμή τα 72α γενέθλιά του, ο Elton John αποκάλυψε το εξώφυλλο και τον τίτλο της πρώτης αυτοβιογραφίας του. Το βιβλίο, το οποίο θα ονομάζεται απλώς Me και θα κυκλοφορήσει 15 Οκτωβρίου. Ο θρυλικός μουσικός συνεργάζεται με τον εκδοτικό οίκο Macmillan για την μοναδική επίσημη βιογραφία του που υπάρχει, ενώ για τη συγγραφή του βιβλίου έχει συνεργαστεί με τον Αλέξη Πετρίδη, τον κριτικό μουσικής που γράφει στο Guardian.

H ανακοίνωση έγινε με ένα σύντομο video που ο Elton John δημοσίευσε στο twitter, γράφοντας αστειευόμενος: Αυτή είναι η πρώτη φορά που το βλέπει αυτό οποιοσδήποτε, εκτός φυσικά από εμένα.

"Η ζωή μου έχει υπάρξει μια διαδρομή με τρενάκι του luna park και πλέον είμαι έτοιμος να σας πω την ιστορία μου, με δικά μου λόγια", έγραψε την προηγούμενη εβδομάδα ο τραγουδιστής. "Η πρώτη και η μοναδική επίσημη αυτοβιογραφία μου θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2019".

"Δεν τείνω ιδιαίτερα στη νοσταλγία ως άνθρωπος. Συνήθως κατηγορούμαι για το ότι κοιτάω μόνο μπροστά, στην επόμενη συναυλία ή δημιουργικό project", μοιράζεται ο ίδιος. "Με εκπλήσσει το πόσο καθαρτική βρίσκω τη διαδικασία της συγγραφής των απομνημονευμάτων μου".

Ο Elton John είναι επίσης το αντικείμενο της επερχόμενης βιογραφικής ταινία Rocketman, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαΐου. Αυτήν τη στιγμή βρίσκεται σε αυτό που ο ίδιος αποκαλεί το τελευταίο του tour, το οποίο ξεκίνησε στις 8 Σεπτεμβρίου κι αναμένεται να διαρκέσει συνολικά 3 χρόνια, περιλαμβάνοντας 300 ημερομηνίες.

Δείτε ακόμη: Ο φωτογραφικός θησαυρός του Sir Elton John θα σας μαγέψει

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.