Ο Keanu Reeves είναι ο καλύτερος συνεπιβάτης που μπορεί να σας τύχει αν χαλάσει το αεροπλάνο σας

The Jennettes
Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019
abaca_580327_005.jpg

Λίγα πράγματα είναι γνωστά για τον Keanu Reeves, έναν από τους πιο «κλειστούς» ηθοποιούς του Hollywood. Είναι όμως αρκετά γνωστό ότι παραμένει προσγειωμένος και μετακινείται με συγκοινωνία αρκετές φορές. Στη λίστα με τα λίγα πράγματα που ξέρουμε, μπορούμε πλέον να προσθέσουμε ότι ο Keanu Reeves είναι ο καλύτερος πιθανός συνεπιβάτης που μπορούμε να πετύχουμε, αν αντιμετωπίσει πρόβλημα το αεροπλάνο στο οποίο βρισκόμαστε.

Αφότου η πτήση του από το San Francisco στο Los Angeles αντιμετώπισε ένα μηχανικό πρόβλημα κι ανακατευθύνθηκε στο Bakersfield, ο ηθοποιός συγκέντρωσε τους συνεπιβάτες του για να κάνει ο,τι καλύτερο μπορεί για την άσχημη κατάσταση. Μόλις έμαθε ότι οι υπεύθυνοι για των αποσκευών δεν θα έφταναν για να ξεφορτώσουν το χαλασμένο αεροπλάνα για τις επόμενες τρεις ώρες, ο Keanu προέτρεψε τους παρευρισκόμενους (χτυπώντας ένα παλαμάκι) να "την κάνουν" και να ανησυχήσουν αργότερα για τις αποσκευές

Δεν είναι σαφές αν ο Keanu οργάνωσε το van ή αν απλώς λειτούργησε ενθαρρυντικά για τους συγκεντρωμένους επιβάτες ώστε να φύγουν. Σε κάθε περίπτωση, μόλις ανέβηκαν στο van, οι επιβάτες απόλαυσαν τον Keanu Reeves να τους ψυχαγωγεί με πληροφορίες για το Bakersfield και μουσική από το κινητό του.

Δείτε ακόμη: Οι ηθοποιοί που ντουμπλάρουν τους stars