CELEBRITIES

Η Khloé Kardashian εμφανίστηκε στο πάρτι της Tina Turner ντυμένη σαν τη θρυλική τραγουδίστρια


The Jennettes

27 Μαρτίου 2019

36749372_2159700667610569_2678259735119003648_n_1.jpg

H Khloé Kardashian δεν είναι άνθρωπος του μέτρου και της ισορροπίας. Αυτό φάνηκε πολύ έντονα όταν εμφανίστηκε στο πάρτι των 75ων γενεθλίων της Diana Ross με ένα look που έμοιαζε αναπαραγωγή του εμβληματικού στιλ της Diana. Η Khloé φόρεσε ένα ολόχρυσο φόρεμα και έκανε θα ίσια ξανθά μαλλιά της σχεδόν afro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#PressPlay: #TSRHairDosAndDonts:!#KhloeKardashian got the curls & the girls out tonight! Are you feeling the 'do #Roommates?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Shade Room (@theshaderoom) στις

Η εμφάνισή της, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε διάφορες αντιδράσεις. Πολλοί λάτρεψαν το '70s party vibe του look της, αλλά δεν ήταν και λίγοι εκείνοι οι οποίοι ενοχλήθηκαν κυρίως λόγω της προσπάθειάς της να μοιάσει με αφροαμερικανίδα. "Συνεχίζεις να μην είσαι σαν εμάς, όσο κι αν προσπαθείς", "θέλουν τόσο πολύ να μοιάζουν με μαύρες γυναίκες", ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια που έλαβε η εμφάνισή της.

Oλόκληρο το look της Khloé έδειχνε έτσι:

Δείτε ακόμη: Τα stylish looks της Khloe Kardashian στο καρέ κούρεμά της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.