CELEBRITIES

H Serena Williams μιλάει για τη συγκλονιστική στιγμή που δολοφονήθηκε η αδερφής της


The Jennettes

27 Μαρτίου 2019

serena1.jpg

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Serena Williams σχεδόν πάντα χαρούμενη καθώς κατά τη διάρκεια της καριέρας της δεν έχει σταματήσει να κερδίζει τουρνουά και τρόπαια στο τένις. Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε είναι πόσο δυνατός άνθρωπος είναι – η ίδια εξομολογείται δημόσια για το πώς βίωσε τη δολοφονία της μικρής της αδερφής όταν ήταν έφηβη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Με αφορμή τον εκφοβισμό που γίνεται με τα πυροβόλα όπλα έδωσε μια συνέντευξη στη 12χρονη Naomi Wadler ,στο πλαίσιο της σειράς Wadler, DiversiTea, στο κανάλι YouTube της Ellen DeGeneres για να μιλήσει χωρίς κανένα δισταγμό για τη δολοφονία της αδερφής της. Τον Σεπτέμβριο τους 2003, μια από τις ετεροθαλείς αδερφές της, η Yetunde Price, δολοφονήθηκε στο Compton. Την πυροβόλησαν στο κεφάλι όσο ήταν στο αυτοκίνητο από μέλος συμμορίας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών" με τον σύντροφό της, που οδηγούσε. Ο χαμός αυτός την κλονίζει και μένει εκτός μέχρι και το 2004.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

«Η αδερφή μου, δυστυχώς, πέθανε όταν ήταν μόλις 12 χρονών από τη βία στους δρόμους», είπε χαρακτηριστικά και έστειλε το μήνυμα να γίνονται περισσότερες συζητήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα και να μη μένει στην αφάνεια. Η πρωταθλήτρια του τένις επισημαίνει ότι όλα πρέπει να συζητούνται και οι ποινές να είναι αυστηρές για τους δράστες.

Δείτε το video:

 

Δείτε επίσης:

Δείτε ακόμη:

Iταλίδα καλλιτέχνιδα δημιουργεί ένα ημερολόγιο ζωγραφίζοντας μια πόλη για κάθε μήνα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.