CELEBRITIES

Θα χάσει ο πρίγκιπας William τη γέννηση του παιδιού της Meghan και του Harry;


The Jennettes

29 Μαρτίου 2019

abaca_634072_002_1.jpg

Σε λίγες μόλις εβδομάδες, ο πρίγκιπας William πρόκειται να γίνει θείος για πρώτη φορά, καθώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ετοιμάζονται να υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί. Υπάρχει πιθανότητα να το χάσει αυτό ο Δούκας του Cambridge; Κι όμως.

Το Παλάτι του Kensington μόλις ανακοίνωσε ότι ο William θα επισκεφθεί τη Νέα Ζηλανδία στα τέλη Απριλίου, καθώς η πρωθυπουργός Jacinda Ardern ζήτησε από τον William να τιμήσει τα θύματα της επίθεσης στο Christchurch. Η ακριβής ημερομηνία του ταξιδιού του όμως, το οποίο θα πραγματοποιήσει εκ μέρους της Βασίλισσας, δεν έχει ανακοινωθεί.

Η έλευση του μωρού της Meghan και του Harry αναμένεται επίσης στα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με τις δηλώσεις της ίδιας της μέλλουσας μαμάς. Το ζευγάρι δεν έχει επίσης ανακοινώσει την ακριβή ημερομηνία, αλλά είναι πιθανό τα δύο γεγονότα να συμπέσουν.

Δεδομένης της σοβαρότητας του ταξιδιού στη Νέα Ζηλανδία, υποθέτουμε ότι αν όντως ο William χρειαστεί να λείψει, θα του συγχωρεθεί. Όταν μαθεύτηκε η είδηση για τη δολοφονία 50 ανθρώπων στα τεμένη του Christchurch νωρίτερα αυτόν τον μήνα, τόσο ο William και η Kate, όσο κι ο Harry κι η Meghan, καταδίκασαν την επίθεση με μια κοινή δήλωση: "Κανένας άνθρωπος δε θα έπρεπε ποτέ να φοβάται να παρευρεθεί σε έναν ιερό χώρο λατρείας", έγραψαν.

Στο επερχόμενο ταξίδι, ο William θα συναντήσει τους πληγέντες από την επίθεση και θα αποτίσει φόρο τιμής στην αλληλεγγύη και τη συμπόνια που έδειξαν οι άνθρωποι της Νέας Ζηλανδίας τις τελευταίες εβδομάδες.

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.