CELEBRITIES

To βιβλίο της Michelle Obama γράφει ιστορία


The Jennettes

29 Μαρτίου 2019

abaca_568074_0091_0_0.jpg

Πολλά πράγματα έχει κάνει η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ - έχει επηρεάσει κι έχει εμπνεύσει, τόσο με το στιλ όσο και με τη δράση της. Σύντομα όμως, ίσως καταφέρει κάτι ακόμα: να σπάσει ένα ρεκόρ. Το βιβλίο της, με τίτλο Becoming, βρίσκεται πολύ κοντά στο να γίνει το βιβλίο απομνημονευμάτων με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία. Σύμφωνα με τον εκδότη, το Becoming έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του τον Νοέμβριο του 2018. Προς το παρόν είναι το πιο επιτυχημένο βιβλίο της προηγούμενης χρονιάς για τον εκδοτικό του οικο, ενώ ο CEO της εταιρείας Bertelsmann δήλωσε: "ΠΙστεύουμε ότι θα μπορούσαν να γίνουν τα πιο επιτυχημένα απομνημονεύματα της ιστορίας".

Οι αναμνήσεις της Michelle από το Chicago μέχρι τον Λευκό Οίκο, φαίνεται πως έχουν αυξήσει τις συνολικές πωλήσεις της εταιρείας Bertelsmann κατά 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Το βιβλίο, το οποίο έλαβε ένα πλεονέκτημα 60 εκατομμυρίων δολαρίων από τον εκδοτικό οίκο Penguin πριν κυκλοφορήσει, συνεχίζει να εμπνέει τους αναγνώστες, συμπεριλαμβανομένου του Barack Obama.

Φέτος, ο Obama πρόκειται να κυκλοφορήσει και τα δικά του απομνημονεύματα, και κρίνοντας από τη δυναμικότητα του ζευγαριού, δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από άλλο ένα Best Seller.

Δείτε ακόμη: Barack & Michelle Obama: Οι αγαπημένες μας στιγμές τους

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.