CELEBRITIES

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Miranda Kerr μετά την ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης της


The Jennettes

1 Απριλίου 2019

abaca_584000_044.jpg

Η Miranda Kerr γιόρτασε τα νέα της εγκυμοσύνης της με στιλ. Λίγες ώρες αφότου η Kerr επιβεβαίωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της, Evan Spiegel, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, εμφανίστηκε στην τελετή απονομής των βραβείων Gruner + Jahr Spa, στο Baden-Baden της Γερμανίας. Η Kerr παρευρέθηκε στη συγκεκριμένη τελετή, προκειμένου να παραλάβει το βραβείο Beauty Idol, για τον ρόλο της ως ιδρύτρια του brand φυσικής περιποίησης δέρματος, Kora Organics.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Congrats to #MirandaKerr who is expecting her third child! The supermodel mom showed off her pregnancy glow at an event in Germany last night. Tap the link in bio for everything to know right now.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) στις

Φορώντας μια ροζ τουαλέτα Alex Perry, η Kerr τράβηξε τα βλεμματα, κρατώντας την κοιλιά της ενώ πόζαρε στις φωτογραφίες. Η είδηση της εγκυμοσύνης της έρχεται μόλις 10 μήνες μετά από τον ερχομό του γιου της με τον Spiegel, Hart. Η Κerr έχει επίσης άλλον ένα γιο, τον Flynn, ο οποίος είναι 8 ετών κι ο πατέρας του είναι ο Orlando Bloom.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Kerr, "η Miranda, o Evan, o Flynn και ο Hart ανυπομονούν να υποδεχντούν το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους". Μετά τη γέννηση του Hart τον Μάιο, η Kerr και του Spiegel ήταν εμφανώς ενθουσιασμένοι: "Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τη χαρά μας για τον ερχομό του υπέροχου γιου μας στην οικογένεια", είπαν σε μια κοινή δήλωση. Mάλιστα, η Kerr είχε μιλήσει και για την ανυπομονησία του μεγάλου γιου της για να αποκτήσει αδερφάκι.

Ελπίζουμε ότι μετά τα τελευταία νέα, ο Flynn θα είναι και πάλι πολύ ενθουσιασμένος.

Δείτε επίσης την εμφάνιση της Miranda Kerr μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.