CELEBRITIES

Είναι έγκυος η Hailey Baldwin; To post του Justin Bieber μπέρδεψε το internet


The Jennettes

2 Απριλίου 2019

20180918_zaa_m160_061.jpg

O Justin Bieber σχεδόν έσπασε το internet όταν υπονόησε πως η σύζυγός του, Hailey Baldwin, ήταν έγκυος χθες το απόγευμα με δύο αινιγματικά Instagram posts και προκάλεσε απορία σε όλους τους fans

Ο star ανέβασε αρχικά μία φωτογραφία από υπερηχογράφημα - η οποία ήταν ψεύτικη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Ο Bieber ξεκίνησε με μία φωτογραφία ενός υπερηχογραφήματος, την οποία αρχικά ανέβασε χωρίς λεζάντα. Οι fans του αναρωτήθηκαν για το αν η φωτογραφία ήταν Πρωταπριλιάτικη φάρσα - και κάποιοι συνειδητοποίησαν αρκετά γρήγορα πως η φωτογραφία ήταν από το Google.

Tο επόμενο post του περιλάμβανε φωτογραφίες της Hailey στον γιατρό και έμοιαζε λίγο πιο... αληθινό. Ο τραγουδιστής ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών με τη Hailey να κάθεται σε μία καρέκλα που φαινόταν να είναι σε ιατρείο, με διάφορους γιατρούς να αγγίζουν την κοιλιά της. Στη λεζάντα έγραψε: "Αν νομίζατε πως ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο," υπονοώνοντας πως το μοντέλο μπορεί να είναι όντως έγκυος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει κάποιο νέο περί εγκυμοσύνης ακόμη, αλλά οι fans έσπευσαν να τους συγχαρούν, αλλά και να εκφράσουν το πόσο μπερδεμένοι νιώθουν με αυτά τα posts στα σχόλια της φωτογραφίας.

Ωστόσο, η Hailey άφησε ένα σχόλιο που έγραφε "πολύ αστείο..." στο post του Bieber, αλλά φαίνεται πως αργότερα το διέγραψε.

Τελικά, όμως, λιγότερο από μία ώρα αφού ο Bieber ανέβασε τις φωτογραφίες με τη Hailey, ανέβασε ακόμα ένα υπερηχογράφημα με Photoshop ένα κουτάβι στη μέση. Στη λεζάντα έγραψε: "Πρωταπριλιά".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Aυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι Biebers ξεκινούν φήμες περί εγκυμοσύνης. Σε ένα συναισθηματικό post την περασμένη εβδομάδα, ο Justin έγραψε: "Eίμαι πλέον πολύ επικεντρωμένος στο να λύσω μερικά από τα βαθιά ριχωμένα προβλήματά που έχουμε οι περισσότεροι, έτσι ώστε να μην καταρρεύσω, να μπορέσω να διατηρήσω τον γάμο μου και να είμαι ο πατέρας που θέλω να είμαι". Οι fans πήραν το τελευταίο κομμάτι της πρότασης κυριολεκτικά και αναρωτήθηκαν για το αν το ζευγάρι περιμένει παιδί.

 

Δείτε ακόμη: 9 φορές που η Chiara Ferragni είχε τέλειο ντύσιμο στην εγκυμοσύνη

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.