CELEBRITIES

Η φωτογραφία της Miley Cyrus που εξόργισε τους οικολόγους


The Jennettes

5 Απριλίου 2019

20190228_zaa.jpg

H Miley Cyrus αναμφίβολα είναι από τις stars που λατρεύει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογραφίες της προκαλούν τους fans της. Αυτό συνέβη και με τη τελευταία ανάρτηση που έκανε εξόργισε τους περιβαλλοντολόγους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Η pop star πόζαρε πάνω σε ένα σπάνιο δέντρο με την ονομασία «Joshua». Το συγκεκριμένο είδος υπάρχει στην έρημο του Los Angeles και είναι υπό εξαφάνιση. Το γεγονός αυτό θύμωσε όχι μόνο τους περιβαλλοντολόγους αλλά και τους followers της που της άφησαν αρνητικά σχόλια κάτω από το post της.

Το θέμα πήρε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς ο υπεύθυνος της Mojave Dessert Land Trust δήλωσε τα εξής: «Ζητάμε από την Miley Cyrus να σκεφτεί την θέση της ως δημόσιο πρόσωπο και να αφαιρέσει τις φωτογραφίες από τους λογαριασμούς της στα social media με σκοπό να δώσει ένα παράδειγμα στους άλλους και να αποτρέψει πιθανή ζημιά στα δέντρα Joshua».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

H ίδια πάντως δεν έχει κατεβάσει κανένα από τα δυο posts που τη δείχνουν να κάθεται στα κλαδιά του δέντρου – ίσως το κάνει βέβαια μελλοντικά αφού προς το παρόν έχει διαγράψει όλα τα σχόλια!

Δείτε ακόμη:

Miley Cyrus: Από barbie έγινε rock star

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.